Jump to content

Wil je minder Advertenties?

Maak dan nu een account of log in!

Featured Replies

Nu nog wachten totdat de appels rijp zijn!

We zijn allemaal kinderen van de Aarde  🌎

Je kunt ook heel simpel applepie vulling wecken, altijd een pot voorhanden als je eens snel een appeltaart of pie wilt maken....vulling maken, heet in de potten doen, sluiten en wecken voor een half uurtje.........het lekkerste is een vulling te maken van aan de ene kant appels die zacht worden en wat appels die langer stevig blijven, zo houdt je een goede bite in je vulling. Je kunt natuurlijk ook andere vullingen wecken, kersen, aardbeien etc.

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

O, dat is ook echt een goed idee! Ik vind namelijk appeltaart met goudreinetten het allerlekkerste, maar die kun je alleen in december kopen en bij ons zijn de verjaardagen van de kinderen allebei midden in de zomer. Dan ga ik dit jaar in december ook de vulling vast maken en wecken

Met Goudreinetten er altijd rekening mee houden de kooktijd te verkorten aangezien bij het wecken die wordt voortgezet...of een 50 % stevigere soort (bvb braeburn) toevoegen om als bite te dienen.

 

Gewoon uitproberen zou ik zeggen, enkele potten maken met je voorkeur, mix enz, totdat je voor jou de perfecte oplossing hebt gevonden.

 

 

MVG

 

 

danuta

MVG

 

Danuta

Voor 1 Pie of 6 liter voor 6 potten van een liter of 12 van een halve liter )?

 

 

MVG

 

 

Danuta

MVG

 

Danuta

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...