Jump to content

Theepot

Members
 • Posts

  316
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Gelderland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Minitom marmande Big rainbow Gele peertje Trostomaat, Gewone tomaat Stripped pepper, Belgium Giant principe borghese isis candy bertoua Yellow Brandywine rode peper en gekleurde paprika zoete peper. water meloen, meloen melba en nog een meloen.
 2. Vanavond eindelijk begonnen met voorzaaien: Tomaten: Minitom marmande Big rainbow Gele peertje Trostomaat, Gewone tomaat Stripped pepper, Belgium Giant principe borghese isis candy bertoua Yellow Brandywine Overal 4 zaadjes van. Dan zaadjes uit een zoete paprika gehaald en die gezaaid. Gewone paprika en een rode peper. En twee meloen en een een watermeloen. Toen was de potgrond op. En vandaag de plantencontructie opgebouwd in de vensterbank Morgen in de platte kas wortelen en sla zaaien.
 3. Vanavond eindelijk begonnen met voorzaaien: Tomaten: Minitom Big rainbow Gele peertje Trostomaat, Gewone tomaat Stripped pepper, En nog 4 soorten die ik niet meer uit mijn hoofd weet. Overal 4 zaadjes van. Dan zaadjes uit een zoete paprika gehaald en die gezaaid. Gewone paprika en een rode peper. En twee meloen en een een watermeloen. Toen was de potgrond op. Morgen in de platte kas wortelen en sla zaaien.
 4. Afgelopen weekend 21 aardbeien geplant. In de Mm. En de rest van de zaden ook gekregen. Deze week begonnen met de moestuin spitten. De plattekas staat er nu ook.
 5. Het kippenhok aangepast en de kruidentuin van het dak van de kippen verwijdert. De tijm en de lavandel en de munt, die het alledrie verbazend goed nog doen in de MM geplaatst. Omdat ik een echte tuin erbij heb, kan ik de kruiden nu in de mm plaatsen.
 6. Daar ben ik weer. Het is lang geleden. Ik ben lang ziek geweest en een hoop andere dingen buiten de computer om gedaan eindelijk weer op de benen. De moestuin was voor een eerste jaar een groot succes. We hebben een mooie oogst van de tomaten gehad, sla en aardappelen. Boerenkool staat nog op het land net als de andijvie. Wat heerlijk om zo je land op te lopen en je eten te pakken. Ik heb aan het begin van dit jaar een eigen moestuin gekregen 125m3 eigen grond. heerlijk. Gelijk naast het hok waar al het gereedschap ligt en waar de mest komt.
 7. Dan zou ik een lift voor 4 personen moeten krijgen. Dat kan ik niet vragen van iemand.
 8. Door omstandigheden heb ik de auto niet meer. Dus ik kan helaas niet komen. Ik wens.de mensen die wel gaan een hele leuke dag toe.
 9. Ik ga ook dingen anders doen. De kolen gaan er niet meer in. Ik had werkelijk geen idee dat kolen zooo groot werden Ze hebben hier een groot gedeelte van de bakken overgenomen en sommige planten krijgen totaal geen licht meer waardoor ze afsterven. Dus de kolen gaan volgend jaar ergens anders heen. Ik ga in 1 bak de aardbeien zetten en dan wel de goeie zaaien. Niet de bosaardbeien zoals dit jaar. (foutje) Wat meer bonen en meer andijvie. Uien vielen ook tegen, maar dat komt denk ik ook door de grote bladeren van de kolen.
 10. Lieveheersbeestjes kun je overal vinden. Zet ze op de met luizen belaagde boom en ze blijven. En breiden zich uit. Ik heb de kinderen in gezet in het zoeken naar lieveheersbeerstjes en nou vind ik steeds larven en coconnen. succes dus dan de luizen zijn weg.
 11. Je kan een speciaal opzet stuk kopen voor op je keukenkraan. En daar kun je dan weer de tuinslang aan vast klikken. Hoef je niet meer te sjouwen. Heb ik ook gedaan.
 12. Ik heb het ook heel netjes gebracht dat ie de volgende keer toch ff beter moest kijken. Voor ie ging knippen.
 13. euh dichtvouwen? ja tuurlijk.... met een touwtje?
×
×
 • Create New...