Jump to content

Else

Members
 • Posts

  194
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Else

 1. Ik heb ze afgelopen vrijdag gepoot. Twee soorten.
 2. De aardamandelen zaten in envelop B, tenminste toen ik hem had in juni zaten die er nog in.
 3. Envelop A ontvangen en die doe ik morgen op de post naar japie101
 4. Envelop B Ik heb hem dan toch eindelijk ontvangen (Nasuada heeft hem pas na een maand doorgestuurd!) en ik stuur hem morgen meteen door naar japie101. Hopelijk voor de rest gaat het vanaf nu dan wel weer vlot.
 5. Klopt. Maar ik had mijn adres al op 2 juni aan haar gestuurd hoor, dus het zou kunnen dat de envelop toch onderweg is. Maar het duurt wel heel erg lang nu. Nasuada heeft de envelop al vanaf 19 mei...
 6. Ik heb nog steeds de envelop niet gehad, en ook geen track en trace code ontvangen. Ik heb het adres van japie101 al gehad. Dat had ik nl. al gevraagd voordat ik zelf de envelop ontvangen had, zodat ik hem snel kon doorsturen. Maar ik wacht dus nog steeds tot ik hem krijg. Ik heb Nasuada om de track en trace code gevraagd maar zag dat mijn eerdere bericht aan haar ook nog in postvak uit staat sinds 9 juni dus ik denk dat ze vanaf 9 juni niet meer op dit forum heeft gekeken.
 7. Envelop B Ik heb degene na mij op de lijst, japie101, alvast een bericht gestuurd voor zijn/haar adres, zodat ik hem snel kan doorsturen als ik hem ontvang. Ik zal het hier ook vermelden als ik hem heb ontvangen en wanneer hij weer verzonden is.
 8. O, dat is goed om te weten! Ik had er wel meer gezaaid en geplant, maar die andere zijn opgegeten door de slakken dus daarom had ik er nu weer maar 1 over. Hopelijk gaat het dan toch lukken dit jaar!
 9. Ik heb ook altijd veel mieren in mijn potten maar ik heb niet de indruk dat dat slecht is voor de planten. Ik heb altijd goede tomaten. Ik zou ook denken dat je ze gewoon in te kleine potten hebt staan.
 10. Ik vraag me af of je bij planten als courgette, pompoen, komkommer enz. altijd meer dan 2 planten moet hebben om vruchten te krijgen. Weet iemand dat? Want ik had vorig jaar 1 flespompoen en die kreeg wel bloemen maar geen vruchten. Dit jaar heb ik er weer maar 1 (anderen doodgegaan helaas). Heb ik nog kans op vruchten of lukt dat nooit als je maar 1 plant hebt?
 11. Envelop B Ik heb op 1 juni een bericht gehad van Nasuada om mijn adres te vragen. Daar heb ik meteen op geantwoord maar ik zie dat dat bericht nog steeds in postvak uit staat. Dus volgens mij gaat er iets niet goed.
 12. Ik heb vorig jaar koolraap thuis in een pot opgekweekt en in de moestuin gezet toen ze ongeveer 3 cm groot waren, en er is er geeneen dood gegaan. Ik had ze trouwens toen ook in april in de moestuin gezet. Bij mij ging dat goed.
 13. Else

  Courgettes buiten?

  Okee, dan ga ik dat doen. Zou ook jammer zijn als ze dood zouden gaan natuurlijk. De afgelopen 2 jaar had ik ze wel al eind april buiten maar toen was het niet zo koud als nu. Ik heb ze op hetzelfde moment gezaaid als toen.
 14. Else

  Courgettes buiten?

  Nee he, dat dacht ik eigenlijk wel. Dan hou ik ze nog wel een week of zo binnen. De steeltjes beginnen alleen zo lang te worden.
 15. Heeft iemand al courgettes buiten? Ik lees dat ze niet tegen nachtvorst kunnen, maar hier is het nu 's nachts 2-5 graden. Zou ik ze dan al buiten kunnen doen?
 16. Ik heb het nog eens geprobeerd met allebei maar dan als het worteldoek gewoon plat op de tegels ligt, en bij die van de Intratuin gaat het er toch goed doorheen maar bij die van de Lidl niet. Dus ik moet gewoon een nieuwe halen bij de Intratuin. Probleem opgelost!
 17. Ik heb niet die van de Action maar wel die van de Lidl, en eentje van de Intratuin. Het is allebei geweven plastic maar bij die van de Intratuin zie ik gaatjes als ik het tegen het licht hou maar bij die van de Lidl niet of maar heel weinig. Maar bij allebei gaat het water er niet doorheen als ik het onder de kraan hou.
 18. Okee gelukkig! Ik was al bang dat ik voor niks allemaal gaten had zitten maken. Maar wel vreemd dat als je het onder de kraan houdt dat het water er dan niet door gaat toch.
 19. Ik wil gaan telen op worteldoek maar om te testen of het wel goed waterdoorlatend was heb ik een stuk onder de kraan gehouden en toen bleef het water er gewoon in staan. Het is van dat gewone worteldoek met geweven plastic. Betekent dat dan dat de regen er straks ook niet doorheen kan? En drogen de planten dan niet uit als je op worteldoek teelt? Hoe werkt dat?
 20. Het is gelukt hoor! Ik heb rondjes getekend en het toen met een soldeerbout gedaan en de rondjes gingen er goed uit.
 21. Bedankt Jos, dat had ik inderdaad gelezen hoor. Ik heb alleen die spullen niet dus daarom ben ik er nog mee bezig. Maar het gaat vast lukken hoor.
 22. Ik kwam dit topic tegen omdat ik van plan ben om dit jaar ook op worteldoek te gaan telen. Dit omdat ik een hernia heb en ik nu niet goed kan bukken en zo. Het vele onkruid weghalen is dan erg lastig. Ik vind het alleen nog lastig om de gaten er goed in te krijgen maar daar ben ik nog mee aan het experimenteren.
 23. Ik weet niet of het altijd zo is maar bij mij kwamen ze vorig jaar begin mei.
 24. Ik woon daar vlakbij dus ik ben ze gaan halen. Heel leuk om te zien hoe ze in de koelcel worden bewaard. En een aardige kweker ook.
×
×
 • Create New...