Jorieke123 Geplaatst: 25 juni 2013 Geplaatst: 25 juni 2013 Wie hier maakt wel aardbeiensaus om te bewaren? Dus niet een verse variant? Ik wil graag wat flessen saus inmaken, maar kan niet echt vinden hoeveel suiker er dan in zou moeten. Voor het bewaren dus, niet zozeer voor de smaak. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Stan Geplaatst: 25 juni 2013 Geplaatst: 25 juni 2013 Net als bij jam 60% suiker Quote Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Stan Geplaatst: 25 juni 2013 Geplaatst: 25 juni 2013 @Jootje, het was dan wel een vraag van Jorieke maar mooi draadje goede tip. Quote Onkruid bestaand niet, het is slechts ongewenste vegetatie en het verschil tussen een bloem en een onkruid is een oordeel. www.peperschrift.nl
Jorieke123 Geplaatst: 26 juni 2013 Auteur Geplaatst: 26 juni 2013 Dank! Daar had ik nog niet gekeken, en ik heb de saus al wel gemaakt Met 60% suiker, en wat vanillesuiker. Ik bedacht me later ook: het is eigenlijk gewoon mislukte dunne jam Of te dikke limonadesiroop. De 1e lading zit in flesjes, ik ga even kijken of Thessa wat heeft genoteerd, en dan maak ik nog een stel flesjes. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
jootje Geplaatst: 26 juni 2013 Geplaatst: 26 juni 2013 Hihihi...ja, zoiets meld Thessa ook, mislukte te dunne jam = saus! Stan...ja fijn draadje he? Hier is iedereen helemaal weg van de courgette zoetzuur. Zeer smakelijk, onverwacht knapperig en blijft zeer lang goed! Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.