Jump to content

jootje

Members
 • Content Count

  2,958
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jootje

 1. Van BonnieF plantjes gekregen: leuke pompoenen, een courgetteplantje, augurk en een snack komkommer en koolrabi! bofkont Jo is blij! πŸ˜ƒ
 2. Oohh..Jet, wat een heerlijkheid! Zoveeeeel! πŸ˜‹
 3. Mooie kippen villa hoor!
 4. jootje

  Saffraan kweken

  Charly..verzendkosten zijn sowieso achterlijk hoor...als je een kaart wil versturen ben je al een postzegel van 91 euro cent kwijt. ( en tja, ik reken dat dan soms nog om,,grr) Mijn saffraan bolletjes opgegraven, er zijn er volgens mij wel wat weg, maar heb ook veel kleine nieuwe bolletjes...kan ik die gewoon herplanten straks?
 5. In mijn vriezer had ik nog β€œverse” cranberries, en de groenteboer had mango’s in de aanbieding. dus....cranberrie siroop voor het najaar gemaakt. En mango jam...zowhee. Da’s lekker!
 6. jootje

  Saffraan kweken

  RobO.....de bollen gewoon aan de lucht laten drogen en dan binnen bewaren?
 7. Ziet er watertandend lekker uit! Lijkt me lekker met bv een gebakken eitje! πŸ˜‚
 8. jootje

  Voorstellen

  Welkom...en wat een grote en nette tuin! Echt prachtig.
 9. Welkom, oohh..berry en cream...dat klinkt wel heel erg lekker!
 10. Limonadesiroop staat hier: kitchen-and-more.nl ( homemade limonade siroop voor citroenlimonade. En als je lemon curd gemaakt hebt , deze vond ik ook tussen mijn bewaar recepten. nombelina.com/lemon-bars/
 11. Nou..copycat.....gewoon een goed idee volgen toch? 😊 Lekker hoor...! Ik ga effe zoeken, volgens mij had ik ergens een recept voor siroop...om met water limo te maken! Have fun!
 12. Leuk topic weer.. Hier werden de doperwten en spinazie zaad gewoon opgevreten ...weg..meermaals. Doperwten binnen voorgezaaid gaan goed nu in de tuin. Spinazie komt nu ook zeer onregelmatig op...kostte wel twee muisjes het leven....😱 Knolselderij.....elk jaar probeer ik het weer....vorig seizoen voor het eerst een mini knolletje...nu weer niks... Niet voor mij weggelegd denk ik. verder had ik leuke bloemenzaadjes....wekenlang vertroeteld...nu buiten nog in bak....opgevreten...gelijk de eerste nacht....zucht.
 13. jootje

  Eind april

  Inderdaad mooi groen daar bij jou! Lijkt wel of je een berg regen hebt gehad! 😜 Die golfjes...denk inderdaad dat mensen die een opleiding op de kunstacademie hebben gedaan er kijk op hebben! 😊
 14. Ziet er wel mooi uit. ik heb het wel eens gedroogd en dat vond ik ook echt niet lekker ruiken. nu doe ik er eigenlijk niks mee, best jammer.
 15. jootje

  23-4-2020

  Fraaie update....ooh...en die taart weer! πŸ˜‹
 16. Leuk kippenhok hoor! Zou wel weer kippen willen, maar heb een totaal ongeschikte tuin daarvoor. of ik zou mijn moestuin daar op moeten geven....en dat vind ik nog net iets leuker!
 17. Patrijs, Nee, hier ook geen regen....gortdroog zelfs! πŸ™ƒ ik dacht, potgrond..zit al wat voeding in..toch? ALS het dan regent spoelt dat er dan niet uit, zodat mijn plantjes geen voeding meer krijgen..maar ja...blonde vraag dus eigenlijk....want het regent niet en potten waar geen plant in staat krijgen geen water bij mij! thanks...ik ga de potten vullen!
 18. Hoi, ik heb een flink aantal potten staan om straks de paprikas enzo in te zetten . Kan ik die vast vullen met potgrond? de planten gaan er pas over een week of drie in. Maar spoelt de voeding dan ondertussen niet uit de potten als er nog geen plant in zit?
 19. Handig als je ze in eigen tuin kan plukken! 😊
 20. Gaaf hoor, al die inmaaksels met citroen. Je zou bijna een kist kopen! Lekker die siroop ook voor de zomer. die gesuikerde schilletjes maakte ik ook wel eens, knipte ze dan klein, en deed ze door het cakebeslag! Lekkerrrr! Niet teveel hoor. Ziet er echt lekker uit!
 21. Wat een grappige beesten zijn het toch he? 😊
 22. En het was erg leuk om een soort van ruil op deze manier te kunnen doen! Happy!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...