Jump to content

Stan

Members
 • Posts

  4,135
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Wormerveer
 • OCCUPATION
  Hovenier

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bedankt weer voor de leuke dag.
 2. @Kruidenvrouwtje deal. Welke zijn in jouw ogen leuk? Hoe heet?
 3. Hoi heel last minute. Ik zoek nog een kluitjespers Zoek je iets waarvan je denkt: Dat heeft Stan vast wel? Roep maar dan. Ik kan stekken maken van pepermunt, spearmint en salie. Ik kan eventueel wat wietolie mee gaan nemen(niet heel sterk maar werkt beter dan cbd olie). Pepers zijn best nog klein maar heb wel grappige soorten zoals echt super mild en echt heter dan de reaper(slechts enkele).
 4. Zie hier het nieuwe onderkomen van mijn appel en perziken. De kersen staan achter en de peer ook. Nu nog aan het klussen maar snel een update. Waar het dan weer meer pepers zal zijn lol. Ohh en ik zal ook binnenkort wat foto's van de moestuin gaan maken in Amsterdam.
 5. Per soort zwam is er een ander leefgebied. Dus in je tuin kan je Stropharia telen en andere soorten leven b.v. samen of op bomen.
 6. Aan de kleur te zien idd zwavelzwam. maar plaats anders nog even een foto.
 7. Jamhf, leesvoer: kweek-technieken-t8367.html
 8. Appelvrouw op de hazelaar zetten dan.
 9. Ehhhh ik kan dus niet. wat niet weg zou hoeven nemen de ruiltjes te laten slagen. Ik heb die dag verplicht tuin werk(en tuinen schouwen als tuincommissie). Dusssss sorry.
 10. Komkommer Johanna klinkt wel leuk of een kooltje.
 11. De kans is groot dat ik erbij ben. Wat heb ik te ruil: weinig 1x Vlier ?x Goji-bes ?x broed(wss Shii take, Konings Oesterzwam en bruine oesterzwam) Wat zoek ik: heel veel.
×
×
 • Create New...