Jump to content
Image Image Image Image Image
Image

Aardbeiensaus inmaken, welke verhoudingen?


Jorieke123

Recommended Posts

Dank! Daar had ik nog niet gekeken, en ik heb de saus al wel gemaakt Met 60% suiker, en wat vanillesuiker. Ik bedacht me later ook: het is eigenlijk gewoon mislukte dunne jam Of te dikke limonadesiroop.

De 1e lading zit in flesjes, ik ga even kijken of Thessa wat heeft genoteerd, en dan maak ik nog een stel flesjes.

Link to comment
Share on other sites

Hihihi...ja, zoiets meld Thessa ook, mislukte te dunne jam = saus!

Stan...ja fijn draadje he? Hier is iedereen helemaal weg van de courgette zoetzuur. Zeer smakelijk, onverwacht knapperig en blijft zeer lang goed!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...