Mariekeenfrance Geplaatst: 13 augustus 2017 Share Geplaatst: 13 augustus 2017 Heeft een van jullie wel eens assir husum gemaakt of geproefd of heeft een recept? Is van zure druiven en te gebruiken als citroen, azijn en dergelijke. Heb er toevallig over gehoord en nu ben ik benieuwd. Quote Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 13 augustus 2017 Share Geplaatst: 13 augustus 2017 Weet je zeker dat je het zo schrijft? Ik zocht op google maar vind alleen een rij portretten... Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mariekeenfrance Geplaatst: 14 augustus 2017 Auteur Share Geplaatst: 14 augustus 2017 Ze schrijven ook wel assir husroum is van zure druiven, als azijn te gebruiken. Quote Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
speets Geplaatst: 14 augustus 2017 Share Geplaatst: 14 augustus 2017 Dat recept kun je toch wel even googlen? http://www.arabamerica.com/mediterranean-cooking-garden-linda-dalal-sawaya-sour-grapes-making-assir-husroum-verjus/ En dan kom je ook vanzelf bij https://coquinaria.nl/verjus/ Voilà en bedankt voor de tip Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mariekeenfrance Geplaatst: 15 augustus 2017 Auteur Share Geplaatst: 15 augustus 2017 Mijn vraag was vooral of iemand het wel eens heeft geproefd/gemaakt. 90% van de vragen op dit forum zijn te googelen. Quote Mijn naam is Marijke, maar de Fransen noemen mij Marieke. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.