Jump to content
  • entries
    4
  • comments
    4
  • views
    1,039

Entries in this blog

Ik las net een topic over winterharde citrus

Die heb ik dan weer niet. Maar wel ca 100 zaailingen van met name willekeurige citroen en mineola varianten als ik die heb opgegeten en de pitjes overblijven. Ze zijn nu 1-2 jaar oud. En met name de mineola's vinden het niet leuk(meer) nou ja gewoon weer wat bij zaaien. Kijken wat het wordt. In ieder geval een leuk rijtje kamerplanten   mijn iphone6 die al een keertje flink verkeerd gevallen is, heeft er wel steeds meer moeite mee een foto van te maken. Nouja gaat om het idee .

willemGN

willemGN in citruszaailing

De taugeplantjes pompoen

daar zijn er uiteindelijk twee van die het hebben overleefd. In augustus al kunnen oogsten! En ze waren mooi groot.   Alleen... ik heb er nope van gemaakt en dat in potten ingewekt. (van die Hak potten, waarin ik ook rode bieten, jam etc in bewaar en dat gaat altijd goed.) Niet met de pompoenen die gingen gisten en flink knallen! Wat gaat er dan verkeerd? Of wil het gewoon niet om pompoensoep op die wijze in te maken?   (Ik was nu denk ik wel op tijd met oogsten en verwerken van de pompoen, wan

willemGN

willemGN

Taugé in mijn pompoen

Dat had ik niet verwacht, ik wilde er net van gaan eten. Denkt iemand dat het nog kan?   Voor plantjes is het denk ik net te vroeg.  

willemGN

willemGN

×
×
  • Create New...