Jump to content
  • entries
    2
  • comment
    1
  • views
    6,212

Entries in this blog

Hoe 'fleur' ik mijn salade op?

De eerste roos is uit de knop! En ze ruikt me toch lekker!!!     Dat betekent extra veel moois voor op tafel. Ik maak van mijn roos een cut & come again roos: de buitenste blaadjes haal ik er af, vlak voordat ze lelijk worden... zo kan ze lekker doorbloeien en geuren... Prachtig, die blaadjes ook op een -koud- dessert...   Ik ben ook helemaal blij met mijn andere eetbare bloemen... viooltjes... en de knalrode (de camera vond ze maar fel) steenanjers... feest voor 't oog! Impressive!    

Waterwoman

Waterwoman

Stadse Gardenesse, klein maar fijn!

Zo! Dat gaat lekker!   De aardbeien willen heel erg graag. De spinazie zit vanavond al in de pan. Ik heb al een paar weken uit eigen tuin kunnen eten (sla, en sla... en radijs, kruiden, pak soi, roodlof, lookstengels, rucola...) het wachten is nu op de koninklijke familie courgettes... en ik hoop dat die ene enkele felgele snijbiet groot gaat worden! De rest eromheen dus snel verplaatsen... de wasabi gaat zich steeds lekkerder voelen zo bij de eerste uitgang van mijn permeabele tuinslang... le

Waterwoman

Waterwoman

×
×
  • Create New...