Jump to content
  • entries
    2
  • comment
    1
  • views
    6,208

Hoe 'fleur' ik mijn salade op?


Waterwoman

34,383 views

De eerste roos is uit de knop! En ze ruikt me toch lekker!!!

 

IMG850170801495634551.JPG

 

Dat betekent extra veel moois voor op tafel. Ik maak van mijn roos een cut & come again roos: de buitenste blaadjes haal ik er af, vlak voordat ze lelijk worden... zo kan ze lekker doorbloeien en geuren... Prachtig, die blaadjes ook op een -koud- dessert...

 

Ik ben ook helemaal blij met mijn andere eetbare bloemen... viooltjes... en de knalrode (de camera vond ze maar fel) steenanjers... feest voor 't oog! Impressive!

 

IMG850230341495634554.JPGIMG850490531495635682.JPG

 

Wauw! Echt een aanrader! Ook in ijsblokjes in een zomers drankje... feest op tafel!

 

Geen bloempjes maar toch minstens zo leuk, en erg lekker! (Smaakt bijna als citroen...) klaverzuring. Ik gebruik de rode, donker dieprood... en de schattige Chileense klaverzuring in de salade...

 

IMG850544871495635170.JPGIMG850682961495635173.JPG

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...