Ga naar inhoud

Waterwoman's Blog

  • updates
    2
  • reactie
    1
  • bezoekers
    6083

Hoe 'fleur' ik mijn salade op?


Waterwoman

34344 weergaven

De eerste roos is uit de knop! En ze ruikt me toch lekker!!!

 

IMG850170801495634551.JPG

 

Dat betekent extra veel moois voor op tafel. Ik maak van mijn roos een cut & come again roos: de buitenste blaadjes haal ik er af, vlak voordat ze lelijk worden... zo kan ze lekker doorbloeien en geuren... Prachtig, die blaadjes ook op een -koud- dessert...

 

Ik ben ook helemaal blij met mijn andere eetbare bloemen... viooltjes... en de knalrode (de camera vond ze maar fel) steenanjers... feest voor 't oog! Impressive!

 

IMG850230341495634554.JPGIMG850490531495635682.JPG

 

Wauw! Echt een aanrader! Ook in ijsblokjes in een zomers drankje... feest op tafel!

 

Geen bloempjes maar toch minstens zo leuk, en erg lekker! (Smaakt bijna als citroen...) klaverzuring. Ik gebruik de rode, donker dieprood... en de schattige Chileense klaverzuring in de salade...

 

IMG850544871495635170.JPGIMG850682961495635173.JPG

1 reactie


Aanbevolen reacties

Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...