Jump to content

JT50

Members
 • Posts

  36
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Zaandam

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wow, bedankt voor de reactie.
 2. Het zal een hele klus worden. Ik ben bang dat die pootaardappelen gaan schimmelen, dat word dus een hele uitzoekerij. Bedankt voor de reactie.
 3. Hallo, Ik heb ongeveer een maand geleden mijn voorgekiemde aardappels gepoot (Frieslander, vroeg ras). Door de hevige regenval ( er heeft een laag water van ongeveer 3 cm erop gestaan) kwamen er maar enkele uit. Ik wil eigenlijk nu de dit gedeelte gaan schoffelen en voor de late aardappel gaan. Kan dat eigenlijk wel? Er zitten nog restanten van de vroege aardappel in. Ook ivm de aardappelziekte. Bij voorbaat dank. JT
 4. Ik ga ze bij het raam zetten denk ik idd. Dank
 5. De reden is eigenlijk kans op kortsluiting als je niet thuis bent. Stroom zit op een schakelklok. Zit te twijfelen.
 6. Hallo, Wij gaan volgende week een midweekje weg. Ik heb alleen paprika, jalopeno pepers en tomaten plantjes onder groeilicht staan. Omdat we op vakantie gaan wil ik overal in het huis de stroom eraf halen. Dus ook van Propagator. Dus nu is mijn vraag, Kunnen deze plantjes zonder groeilicht voor ongeveer 5 dagen? Bij voorbaat Dank, JT
 7. Iedere dag water geven? Dat is overbodig. Geef het water van onderaf in zo'n kweekbakje, zakken die zaadjes ook niet naar beneden. Deksel erop voor een hoge luchtvochtigheidsgraad en met warme temperaturen moet lukken.
 8. Ok, ik hoef me geen zorgen te maken. Dank
 9. Hallo, Dit is het tweede jaar dat ik aardappelen kweek maar dit is de eerste keer dat ik ze voorkiem. Sinds twee weken ben ik het ras Frieslander aan het voorkiemen op een lichte koele plek. Ik kan ernaast zitten maar ik vind ze groen verkleuren. Is dit normaal?
 10. Ok, heb het laten weken in de witte was poeder. Ziet er nu veel beter uit en buiten uitgehangen over de buitenbarbeque. Ruikt weer lekker en ziet er stukken beter uit. Wasmachine durfde ik niet aan.
 11. Dat net is behoorlijk smerig geworden. Er is zelfs onkruid dwars door dat net gegroeid en zwart uitgeslagen. Om het nieuwe seizoen te beginnen wil ik dat net gewoon schoon hebben, vandaar.
 12. Hallo, Misschien een rare vraag maar heeft iemand van jullie wel eens insectengaas in de wasmachine gewassen? Het seizoen is afgelopen en ik heb eerst het gaas laten weken in een sopje. Schoon is het nog lang niet dus vandaar de vraag. groet JT
 13. Ok, Ik ga morgen het aangetast blad weghalen en veel koud water sproeien. Dacht eerst dat het door de hitte kwam, maar goed. Dank voor de reactie.
 14. Hallo, Ik heb sinds enkele weken een wit gelige met bruine aangetaste plekken op mijn komkommerplant (zie foto's ). Weten jullie of dit een ziekte is of komt dit door de droogte ( dus verbranding) ? Met de komkommers zelf is er niks aan de hand. Heb veel productie. Het zijn 3 planten en krijgen 1 keer in de week veel water . Is het verstandig om die bladeren eraf te halen? Heb de foto's 's ochtends vroeg in de schemering moeten nemen dus de kwaliteit is helaas niet optimaal. Bij voorbaat dank. Jt
 15. Ik denk toch dat ik het zo laat. Bedankt voor de reacties allemaal.
×
×
 • Create New...