Jump to content

lindaa

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Breda

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sinds twee weken heb ik een volkstuin toegewezen gekregen. Het plot is vrijwel leeg en ik kan niet wachten om te beginnen. Nu ben ik op zoek naar goede kwekerijen in Noord-Brabant, het liefste in de buurt van Breda. Natuurlijk is het mogelijk om een en ander online te bestellen, maar het liefst ga ik zelf even lang om te kijken, zeker als het om planten of stekjes gaat. Zaden zijn wat gemakkelijker online te bestellingen. Alvast bedankt!
 2. Dank jullie wel voor alle reacties. Inmiddels begin ik langzaam een idee te krijgen wat ik allemaal wil gaan doen. Alhoewel het voorlopig nog wel even zoeken zal blijven. Bedankt voor het aanbod, @Plotiemoos, ik woon in Brabant, dus dat is helaas een beetje ver om de frambozen over te nemen.
 3. Hoi allemaal, Ik stond sinds het begin dit voorjaar op de wachtlijst voor een volkstuin in onze stad. Gisteren kreeg ik een telefoontje: er is een plekje vrij gekomen. We zijn meteen gaan kijken en hebben de sleutel van het complex opgehaald. We hebben een tuin van 94m2 toegewezen gekregen. De tuin is zo goed als schoon. Er staan nog een paar aardbeienplanten en een kruisbesstruik op de grond. De rest is opgeruimd en schoon. Hiervoor heb ik wel wat dingen in mijn stadstuin verbouwd, maar daar is helaas niet veel ruimte. We zijn dus behoorlijk nieuw, maar hebben er veel zin in! Nu willen wij natuurlijk het liefst direct aan de slag, maar september lijkt niet de beste maand om te beginnen met een schoon stuk grond. Wat kan ik nu in september nog planten, bijvoorbeeld alvast voor volgend voorjaar. En waar kan ik de zaden en/of plantjes het beste kopen? Op sommige websites lees ik dat we nu bijvoorbeeld uien en knoflook kunnen planten, maar ik vind vervolgens gaan websites waar dit nog op voorraad is om aan te schaffen. Maar natuurlijk sta ik ook open voor andere suggesties. Ik ben heel benieuwd, alvast bedankt!
×
×
 • Create New...