Jump to content

Marleen 63

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Dus de boontjes blancheren en onmiddellijk in de weckpot. 1 uur op 100 graden. De volgende keer volg ik deze raad. dank u wel!
  2. Boontjes gewassen en volgens recept van Piet Huysentruyt gebruikt. 1 liter koud water, 2 soeplepels azijn. Zout en beetje bicarbonaat. Boontjes in de pot , het water erover. De rekkers gewassen en goed gedroogd. potten gevuld tot 2 cm van de bovenkant. in de oven geplaatst op 150 graden. Tot er fijne luchtbelletjes naar boven kwamen, dan 1 uur op 100 graden. in de oven Laten afkoelen .
  3. Ik heb prinsessenbonen geweckt, na een paar dagen komen er kleine luchtbelletjes naar boven. De potten zijn goed gesloten. zijn ze nog bruikbaar? Het is de eerste keer dat ik weck.
×
×
  • Create New...