Jump to content

Heylane

Members
 • Posts

  448
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Amsterdam
 1. Het spijt me heel erg, maar ik kan toch niet naar de MTFD komen. (ik ga onverwachts op vakantie). Ik vind het vervelend dat je nu voor niets stekjes hebt gemaakt en dat je je pioenstruik misloopt. Hopelijk gaat het me volgende keer wel lukken en kunnen we dan ruilen
 2. Ik moet me helaas weer afmelden (wel een leuke reden, want ik ga onverwachts op vakantie, maar toch jammer dat ik de MTFD mis)
 3. Het spijt me, ik moet afzeggen voor de moestuindag (een leuke reden gelukkig, ik ga op vakantie ) Dus de heemst in niet meer nodig. (en ik had gezegd "dropmunt" maar dat had "chocolademunt" moeten zijn. Ik ben duidelijk hard aan vakantie toe )
 4. Ik heb belangstelling voor je drie thijmsoorten. Ik heb waarschijnlijk wel pioenstruik (knalroze). Zoek je dat of wil je juist zachtroze?
 5. Mag ik heemst ruilen voor zout? Heb je toevallig nog dropmunt? (die had je een paar jaar geleden. )
 6. Ik heb t in mijn agenda gezet en ik ga proberen er eindelijk weer eens een keer bij te zijn.
 7. Hopen dat ik eindelijk weer een keertje kan. (Als je iemand mee gaat slepen, mag je dan twee keer stemmen? )
 8. Ik heb dit jaar ook weer eens bloesems geplukt. Mijn vader was nog fanatieker dan ik. Op een gegeven moment moest ik echt zeggen "stop nou maar. meer heb ik niet nodig". Ik heb t in water gezet en toen gezeefd. Helaas was toen mn energie op, dus het is nu ingevroren (zonder suiker oid). Ik wil gaan proberen of ik ook zonder suiker er limo van kan maken. Heeft iemand dat al geprobeerd (ik heb niet het hele draadje gelezen)? Ik heb erytherol en ik heb poeder-stevia. Het wordt dus wel zoet, maar zou ik het dan wel kunnen bewaren (buiten de vriezer)?
 9. Ik heb ook alles in bakken staan in de kas. Ik heb gemerkt dat het vooral belangrijk is diepe bakken te hebben (mijne zijn bijna 1 m diep). Op de een of andere manier krijg ik veel minder tomaten als de bakken minder diep zijn. Ik heb gewone emmers gebruikt maar dan gaat het niet zo lekker. Ik gebruik van die plastic wasmanden die bv Action heeft (twee tot drie planten per mand). Ik wil dit jaar vermiculiet door de potgrond te doen. Dan zouden de bakken minder snel uitdrogen, al snap ik die redenatie nog niet helemaal. Ik moet het nog eens goed uitzoeken.
 10. Ik moet even kijken of ik die dag geen verplichtingen heb Zo niet, dan meld ik me opnieuw met een definitieve "ja"
 11. ziet er goed uit. Ik krijg ook zin om mijn kas op te gaan zetten. Veel plezier!
 12. Ga je ons op de hoogte houden in "moestuinseizoen" met foto's enzo? Ben erg benieuwd
 13. Mijn eerste kasje is niet meer. Van het plastic waren alleen de witte 'verstevigingsdraden' nog over. Al die plastic tussenstukjes zijn er vorig jaar uit gevallen. (En toen regende het binnen ineens ook ) Ik ga dit jaar aan mijn tweede kas (weer van de Lidl) beginnen. Ik heb een nieuwe tuin dus eerst maar eens uitproberen of het een handige plek is die ik in gedachten heb, of de boel past enzo. Misschien ooit nog eens een glazen kas. Maar ik wacht wel op wat mooier weer. Nu vind ik het gewoon nog te koud voor de tuin.
 14. Succes komende week en ik hou het hier in de gaten voor een datum. Ik kan helaas niet naar Zelhem, dus misschien wel 020
×
×
 • Create New...