Jump to content

Paprikaplantje

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Paprikaplantje

 1. Heb biologische moestuingrond gebruikt… 🤔 Ik ga eens kijken of we nog zand hebben liggen, evt. aaltjes bestellen en dan ook maar weer alle planten nalopen op die rotrupsen 🤦🏻‍♀️ Dank je wel!
 2. Nog wat foto’s van ze… de rupsen zijn trouwens ook weer allemaal terug op m’n aardbeienplanten… Misschien moet ik al m’n aardbeienplanten maar als verloren beschouwen en weggooien, in de hoop dat de rupsen/vliegen ook weggaan?
 3. De rupsen en de vliegjes lijken trouwens wel steeds bij elkaar te zitten… 🤔
 4. Ze zitten nu ook op m’n framboos 😭 Zag dat er ook allemaal vliegjes bij zitten… die hangen bij de aarde en vliegen/springen eromheen. Ik word nu echt een beetje simpel…
 5. Maar aardvlooien zijn meer kevers toch? Dit zijn echt een soort vliegjes 🤔
 6. Ik begin echt een beetje simpel te worden van die hele moestuin… Naast de rupsen die al mijn aardbeienplanten hebben opgegeten, zitten er ook allemaal springende vliegjes in verschillende formaten tussen mijn plantjes? Ze lijken niet zo goed te kunnen vliegen want ze zitten voornamelijk op de aarde… Enig idee wat dit zijn en hoe ik er vanaf kom?
 7. Help! Mijn aardbeienplanten worden volledig opgegeten door rupsen… ze zitten echt óveral! Hoe kom ik hier vanaf? Iemand enig idee?
 8. Hi allemaal, ik ben nog nieuw in de wereld van de moestuinen en ik heb een vraag over mijn vijgenboompje. Hij heeft namelijk ineens witte vlekjes op z’n bladeren? Is dit meeldauw? Of maak ik me druk om niks?
 9. Hi! Wij hebben een paprikaplant die het, na de hoosbuien van afgelopen week, op lijkt te geven... Hebben jullie enig idee hoe we hem weer plezier in het leven kunnen brengen? Of is dit einde verhaal? Alvast bedankt voor het meedenken! https://ibb.co/kDpNqnW https://ibb.co/TgLqvwp Groetjes Cynthia
×
×
 • Create New...