Jump to content

jr0208

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nee de courgettes vallen er al af voordat de vrouwlijke bloem open gaat en bestoven kan worden. Zou het een tekort aan voedingsstoffen kunnen zijn?
 2. Mijn courgette planten produceerden eerst heel goed maar nu worden de kleine courgettes die eraan komen geel en vallen ze daarna eraf. Heeft iemand een idee hoe dit kan en hoe dit verholpen kan worden?
 3. Sinds een week zijn er hele rare vlekken en stippels op mijn rode bieten bladeren gekomen ( zie foto ). Mijn vraag is wat is het en is er nog wat aan te doen?
 4. Heeft iemand van jullie ervaring met tomaten kweken in de volle grond? Welke tomatenrassen zouden jullie aanbevelen om te kweken?
 5. Moet ik de hele plant opruimen of alleen de besmette stam?
 6. Weet iemand wat deze bruin gekleurde tomaten bladeren en stam kan zijn? Ik heb al wat bladeren gesnoeid die bijna helemaal bruin waren geworden. Momenteel zit het nog maar op 1 plant en ben bang dat het snel kan overslaan.
 7. jr0208

  Is dit meeldauw?

  Oke top, bedankt.
 8. Mijn courgette plant ziet er raar uit, hij heeft overal witte/zilveren vlekken. Is dit meeldauw of hoort dit bij de plant het is een "Gold Rush F1" ras trouwens.
 9. Ik heb nu al ruim 1 maand tomaten in de vollegrond staan, maar ze zijn nog vrij klein. De planten zijn wel heel gezond en zien er goed uit. Ik heb mijn grond een klein beetje bemest met compost en koemest korrels.
 10. Nee haha, maar het is wel apart.
 11. Ik heb eind mei 5 Courgette planten in mijn tuin gezet. We zijn nu bijna een maand verder, 2 courgette groeien aardig maar de andere 3 lijken nergens op. Heeft iemand een verklaring en eventueel tips?
×
×
 • Create New...