Jump to content

Saalk86

Members
 • Posts

  667
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Friesland

Recent Profile Visitors

601 profile views
 1. Herkenbaar Jorieke! Ik dacht het zal wel aan mij liggen, maar laatste 2 weken groeispurt ook alhier!
 2. Helaas haak ik af….. door alle ‘drukte’ (persoonlijke omstandigheden) keuzes moeten maken en deze knolvenkel niet ‘kunnen’ zaaien! Helaas meld ik me dus af!
 3. Ziet er goed uit Frans! Heb het vermoeden dat het een (heel) goed zoet aardappel seizoen wordt, aangezien ik hier al een hele grote zoete aardappel aan de bovenkant zie uitpuilen!!
 4. Voor volgend seizoen zijn de eerste plantjes alweer 4 jaar oud: ik ben komende week bezig de eerste BATO bakken te vervangen door de nieuwe uitlopers! Ik snap dat het ook afhankelijk is van het soort, maar vanwege het extreem slechte moestuinseizoen begin ik alvast met de aardbeien aangezien ik heel veel uitlopers heb en er verder relatief weinig te doen is. Zijn jullie al begonnen in deze periode met vervangen aardbeien in de bakken?
 5. Voor de liefhebber, check Facebook eventueel voor up to date bericht, 28 en 29 augustus tomatenfestival Brussel!! Meer dan 1000 soorten naar het schijnt! https://www.fermenospilifs.be/nl
 6. Jammer hoor @Amrutten!! Mag ik vragen hoeveel planten je had? Weet iemand ook of er ergens nog iets is met tomaten / braderie / bijeenkomst? Ben wel bereid er even voor te rijden. 😅
 7. Heb er dit jaar ook veel last van, zijn wel heel specifiek bepaalde soorten.
 8. Ik kwam trouwens recent dit tegen: http://tomat40.ru Bekijk anders even hun Instagram pagina, ziet er wel heel interessant uit, maar het lijkt me dat dit geen biologische zaden zijn? Iemand die meer info kan geven? 😉
 9. Zijn er mensen die ervaring met hebben Vater Rein heirloom soort? Hij lijkt hier echt enorm gevoelig voor ziektes. Wel heel veel vruchten en super mooie trossen maar plant zelf gaat het nu helaas begeven. Hoor graag anderen hun mening over deze soort!
 10. Vakantie blijft een dingetje ja! Hier officieel Phyto in 1 van de 2 bakken buiten. En dan echt aangetaste takken, planten en tomaten. Vandaag nog wel wat kunnen oogsten, ben benieuwd hoe lang het uit de kas blijft.
 11. ‘Redelijk’ 😂😂😂 sorry Mellie! Ik moest echt hardop lachen 😅
 12. Zo staan ze er hier buiten bijna exact bij! En ook ik zit een beetje precies met jouw zelfde vraag haha. Ik denk dat de dy hard kweker zal zeggen; Snoeien. Maar ik persoonlijk laat t blad nog even hangen.
 13. Ook hier 2 foto’s! Zo’n beetje alles gaat slecht hier, behalve de zoete aardappelen denk ik! Gaan dit jaar behoorlijk goed. Moet wel zeggen dat ik ook echt met opzet wat langer gewacht heb (dus niet al 15/17 mei). Is dit bekend? Een hele dikke mat! Heel apart!!
 14. Saalk86

  Komkommer 2021

  Alle 3 soorten 😄
×
×
 • Create New...