Jump to content

WortelWoman

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. maar ga ik de kikkers gelukkig maken met emmers of worden ze gelukkiger bij iemand anders met een vijver?
 2. ik denk zelf dat dit wel recht trekt. ik vind hem er niet heel slecht uitzien. vermoed ook iets van roest geef hem genoeg liefde, komt goed. ik neem alleen wel aan dat ie gewoon weer een keer vruchten geeft hoor.
 3. Maar als ik het dus goed begrijp zijn kikkers ook erg blij met gewoon een emmer water ingegraven? ik heb nu een lekke vijver. deze gaat weg en de vissen hebben al een adresje, maar als ik dit zo hoor moeten de kikkers blijven! blijven de kikkers dan altijd in je tuin? of gaan ze weer met een soort paddentrek weg?
 4. Wat een tof principe!!! ik denk dat dit echt een toekomst dingetje is. ik wil het graag klein aanpakken maar dit gaat wel op de toekomst lijst Ja dus super tof... maar dan heb je klanten die een kroket willen en komen ze met een pannekoek plant thuis? hahahahahahaahha @Swa ik denk dat je gelijk hebt. Ik heb nu ook iets staan, maar vind het erg spannend. (niet dat ik al iets verkocht heb;) ) dank jullie allemaal voor de hulp !!!
 5. Hey hey! Ik kom mij even voorstellen. Mijn naam is WortelWoman en ben alweer begin dertig. Onlangs ben ik bij mijn beste vriend ingetrokken en heb nu een grote tuin. Gelijk vol goede moed mijn liefde op de tuin gestort, maar nu kom ik tot de conclusie dat ik graag goede raad wil. En wat is er nou beter te kunnen overleggen met mensen die het wiel al een keer eerder hebben uitgevonden. Chat je later! WW
 6. Goedemorgen medemoestuiners, ik ben nieuw op dit forum en kan niet vinden wat ik zoek dus ik stel zelf de vraag maar Ik heb veel mooie plantjes in de tuin en ben van plan mijn producten te verkopen aan de weg. Nu zit ik al maanden te piekeren over hoe ik dat vorm moet geven. Mijn vraag: Zijn er mensen die een klein standje buiten hebben staan? gewoon een tafeltje? hoe hebben jullie dat gemaakt/gekocht? Hoe gaat de betaling? hebben jullie met alle vertrouwen je geldkistje buiten staan? tot snel collega's! WW
×
×
 • Create New...