Jump to content

Buurman R.

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  GRONINGEN
 1. Toevallig zag ik vandaag ook dat "mijn" eerste chech black peper verkleurd is.... dat wordt oogsten........ Iemand een idee of het formaat van mij pepertjes normaal is? Ik las op intenet dat ze 2-3 inch kunnen worden, maar dat halen ze hier maar net in centimeters....
 2. Haha, maar het was een provencaals gekruid varkensfiletlapje. Maar ook zeker lekker....
 3. Hmmmmm, dat ziet er lekker uit Alweer Courgettes van de tuin gegrild..... Met aardappeltjes en een sjalotje....
 4. Dank u, dank u, voor dit warme welkom. Oh, en Erny, er staat 1 chech black, 3 padrons, 1 hungarian black en 3,5 stuks van de neyde .
 5. Hallo, Na een aantal jaren de enthousiaste verhalen van een goede vriendin te hebben aangehoord, ben ik dit jaar toch ook wel een beetje besmet geraakt met het moestuin virus. Aangezien zij de hulp wel kon gebruiken, en ik de afleiding, kom ik er nu toch wel achter hoeveel ik een tuin zelf mis. Er is ook zooooo veel meer te zien en te beleven als op mijn eigen "kruiden"balkonnetje. Dus naast het tuinieren in andermans tuin , heb ik zelf nog een klein kruidentuintje op m'n balkon. En een negental peperplanten in de vensterbank. ( Waarvan 8 st. van bovengenoemde ) En aangezien mijn enthousiasme groot is, maar mijn moestuinkennis erg gering. Leek dit forum mij de ideale plek om mijn kennis een beetje te vergroten. Groetjes R.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...