Jump to content

Stephanie777

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid-Limburg
 1. Ik stuur hem liever naar jou. Veel te bang dat ie zoekraakt hier! Ben aan het verbouwen
 2. Envelop in goede aarde ontvangen van Balkontuinder. Al uitgezocht en aangevuld, maar waar moet ie nu naartoe? Naar de eerste in de rij weer?
 3. Dank Erny en Patrijs, blij met dit soort praktische tips!
 4. Ook een meloen in de kas, dus ik ga het even in de gaten houden. Maar ook wel eens met weknow, laatste alinea.. mooi!
 5. Koop bij de bouwmarkt even een rol stevige watervaste tape. Dat kan je een hoop ellende besparen Ahum, helemaal waar haha! zit al een hoop ducktape op hoor. Kas overgenomen voor 50 euro via MP, doet het op wat lekkage na, prima. Oké, die paarse vlekken hoeven dus niet persé het begin van phytophtera te zijn. Gelukkig. Dank voor de reacties!
 6. Ik ben wel overtuigd, zeker na de foto's van Roelie. Toch, mijnunbiet? Ik zal het loof zo snel mogelijk gaan verwijderen. Maar eh, zonder groen zal de knol ook niks meer doen. De aardappels dan maar rooien? Er is zo ontzettend veel regen gevallen hier in zuid Limburg, het verbaast me ook niet hoor. Wel erg jammer..
 7. Vreemd... morgen via ander medium proberen Verstuurd vanaf mijn SM-G800F met Tapatalk
 8. Klinkt gezellig haha! Maar oké, niet teveel van aantrekken dus. Ik had foto's bijgevoegd, waar zijn die gebleven? Via tapatalk voor het eerst, zal wel iets fout zijn gegaan Verstuurd vanaf mijn SM-G800F met Tapatalk
 9. Enorme hoosbuien overheen gegaan de laatste tijd. Planten in ander stuk van de tuin staan er wel gezond bij. Zal ik de aangetaste snel ruimen?
 10. Ze staan in de kas. Die niet geheel waterdicht is. En dat met de enorme hoosbuien van de afgelopen tijd in Limburg.. of kan het wat anders zijn?
 11. Toen ik de aardbeienplanten verwijderde vanmiddag, zag ik dat de verhoogde bak krioelde van de pissebedden. Lekker warm en vochtig voor ze daar, vermoed ik. Zal ik even wachten met opnieuw zaaien, of gewoon doen? Verstuurd vanaf mijn SM-G800F met Tapatalk
 12. Enveloppe zaterdag binnen gekregen van Kokkie, zondag uitgepluist en bijgevuld en zojuist weer op de post gedaan richting Victor. Supersysteem!
 13. Dank je! Ben benieuwd hoe snel ik op het punt beland dat ik plaats tekort kom
 14. Inderdaad, voor de oogst maakt het niet echt veel uit. Ik ga proberen me te beheersen! Verstuurd vanaf mijn SM-G800F met Tapatalk

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...