Jump to content

Bourgondische_dame

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Overijssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ik heb oa tayberry's in de tuin staan en ik vind dat heel erg lekker... helaas de mier ook vandaar ze weg moeten...
 2. Hallo mede moestuin gebruikers. Ik heb enorm veel mieren en luizen in de tuin. Nou wil ik absoluut niet met chemische rotzooi beginnen, weet iemand iets waar je ze mee weg kan jagen? Ik was al op zoek naar lieveheersbeestjes, want die vreten de luizen op, maar ook die zijn hier haast nergens te vinden. Ik heb bv een rozenstruik voor consumptie, maar de luizen denken er volgens mij net zo over.
 3. Dank allen. Ja ik heb stevia's er in zitten, want ik ben gek op zoet, lavas, pepermunt, citroen venkel basilicum en ga zo maar door en het ziet er goed uit. De venkel heeft me een klein beetje problemen bezorgt, want dat blad smaakt super lekker en heb daar aardig van gesnoept, met gevolg dat ik vreselijk aan de race ging Op internet las ik dat het de maag stimuleert... nou dat doet het dus ook... wel wel goed! Maar er valt nog een hoop te leren en ik merkte hier al dat ik aardig wat tips en trucs hier kan vinden én dat iedereen elkaar hier helpt. Ciska
 4. Hallo mede tuin-gebruikers, Ik ben Ciska met als naam hier Bourgondische_dame, want ik eet alles wat ik lekker vind en drink alles wat ik lekker vind, je leeft maar één keer en daar moet je toch écht van gaan genieten. Ik heb sinds kort een stukje grond van de woningbouw gekregen met de woorden ga er maar iets moois van maken. Dat was natuurlijk niet tegen een dove gezegd en in plaats van huis - tuin heb ik een moestuin van gemaakt. Ik bak al dik 35 jaar mijn eigen brood en koop het ook nooit en door mijn moestuintje heb ik vaak de neiging om iets uit de tuin in het brood te doen, zoals Stevia, zodat je lekker zoetbrood krijgt. Natuurlijk zijn er altijd dingen die je bij kan leren en dat was (is) dan ook de reden om hier lid ben geworden. En wat is er nou leuker dan mensen die dezelfde hobby hebben samen elkaar helpen en ideeën uitwisselen.
 5. Malouis: Dat kan misschien, maar ik heb karnemelk van de boer, dus de goede en ook die schift. Ik heb het nu geprobeerd zoals Danuta het beschreef en weer volop genoten van de overheerlijke gortepap. Alleen jammer dat je het niet kan invriezen zoals de meeste papsoorten, ik ben alleen en ik heb nogal de neiging iets te veel te maken en wat over is in te vriezen. Heleen1963 Jammer dat je er zo over denkt, want je bent echt niet de enige, want ik ben er ook heel gek op. Over smaakt valt niet te twisten, de ene lust dat en de ander weer dit. En heel toevallig lust ik het ook heel graag.
 6. Malouis: Ik haal altijd karnemelk bij de boer, want die vind ik het lekkerste en deze schifte. Danuta: Hartelijk dank voor je gouden tip, want zoals je het beschreef met die bloem is het nu wel gelukt! Dank je wel.
 7. Ik koop veel spullen bij de molenaar, want ik bak al jaren mijn eigen brood. Nu wil ik eens pap gaan maken zoals gortepap. Ik ben dus naar de molenaar geweest en daar gort gehaald. Helaas gaat steeds mijn karnemelk schiften bij het koken. Weet iemand een oplossing? Bedankt voor je moeite om het te lezen en een antwoord te geven.
×
×
 • Create New...