Jump to content

boerke

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  belgie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. heb gazon gezaaid om paadjes te maken in de moestuin. staat nu echt vol met brandnetels. is er een remedie tegen zonder gif(moestuin)? of verdwijnen ze misschien vanzelf door regelmatig te maaien?
 2. klein vraagske . vanaf wanneer mag of moet je met de zomersnoei van druiven beginnen?
 3. misschien een rare vraag. maar vanaf hoeveel weken mogen de eend kuikens in water zwemmen? omdat ik gelezen heb dat eenden elke dag in water moeten kunnen omwille van hun poten.
 4. hallo wil graag een goede snoeischaar kopen . waar moet je op letten en welke zijn de betere merken?
 5. tja spijtig genoeg geen echte haalbare kaart dus voor fruit . maar is er dan iets anders van plant dat klimt en eetbaar is?
 6. bij nader inzien is de standplaats inderdaad noord west. en het idee van klimhortensia is ook niet slecht en wordt zelfs overwogen om te gebruiken. maar bij verder zoeken kom ik bij de Japanse wijnbes uit. iemand ervaring mee ? wil echt alles vol zetten met eetbare planten, vruchten enz
 7. de gevel is een tipgevel met hoogste punt 2,5m de zijkanten 2m bovenaan op t dak is er altijd zon.
 8. hallo allemaal ben ook fruit aan het planten waar ik maar kan . alleen aan mijn tuinhuis zit ik een beetje in de problemen , zou graag de gevel laten volgroeien met een bes of vrucht maar de gevel heeft alleen in de zomer 's avonds nog wat zonlicht. graag geweten welke opties er zijn.
 9. de tomaten staan gewoon in de grond niet in bakken.("serre") maar ge hebt wel gelijk om mischien een beetje af te wisselen in hoogte en zien wat het beste is. kwestie van de langere groente bv(erwten & bonen)beter aan te kunnen.
 10. was inderdaad al van plan om gewoon tuinaarde te gebruiken onderaan, en dan van boven tuinaarde gemengd met compost . de reden dat ik de bakken zo hoog wil is omdat het vrouwtje heel moeilijk kan bukken, en ze toch graag wat in de tuin wilt bezig zijn. dan de worteldoek welk doel heeft die eigenlijk in een m² bak?
 11. hallo allemaal daar ik wil beginnen met verhoogde moestuin bakken van ongeveer 80 cm hoog, en die tot op de grond gevuld worden . wilde ik graag weten met wat ik de onderste 40 cm het beste kan opvullen.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.