Ga naar inhoud

RianneK

Members
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

  • Woonplaats / Regio
    N-O Friesland
  1. Klinkt goed appelvrouw, bedankt voor het recept. Ik ga het zaterdag uitproberen, als ik tenminste dan nog vruchten over heb... ze rijpen nu heel snel in de kas.
  2. Hallo Allemaal, Wij zijn hier gek op van die ingeblikte perziken op siroop. Nu vroeg ik mij af of en hoe ik dit zelf kan gaan maken. Inblikken hoeft natuurlijk niet, maar perziken op siroop in een pot lijk mij wel een mogelijkheid. Helaas heeft mijn zoektocht met google nog geen recepten opgeleverd. Heeft iemand een idee? Groetjes Rianne PS, ik heb geen weckketel, dus kan daar geen gebruik van maken.
  3. Vorig jaar voor de eerste keer jam gemaakt van de japanse wijnbes. Gewoon de gebruiksaanwijzing van de geleisuiker gevolgd. Gaf heerlijke jam als resultaat. Een echte jam voor zoetekauwen. Verder zijn de besjes bij ons thuis al jaren favoriet in kwarktaart enz.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...