Ga naar inhoud

Girasole

Members
  • Aantal items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke informatie

  • Woonplaats / Regio
    Dordrecht
  1. Hoi allemaal, Dus in italiƫ worden ze wel gegeten maar hier in nederland schijnt van niet...ik heb ze zelf nooit gegeten...jullie? Gr
  2. Hoi femmie, Ik maak ook al lang mijn eigen bouillon blokjes...eigenlijk geen blokjes meer een papje . Door het veel zout zou je hem ook buiten de koelkast mogen bewaren. Sommigen larten het papje drogen in de oven dan krijg je bijna een poeder. Te veel werk . Met eigen gemaakte bouillon kan je altijd varieren en weet je ook wat je eet.
  3. Hoi Femmie, Oh ja ik gebruik de spruiten idd ook voor de risotto . Ik zie dat je in Italiƫ woont: Ik kom uit Padova vandaag, ik heb zo veel heimwee , 15 jaar in Nl zijn voor mij genoeg ... gr.
  4. Hier worden de jonge spruiten van de hop gegeten. Het zijn groene, puntige een beetje plakkerige spruiten. Ze smaken nootachtig. Heel lekker in een frittata bijvoorbeld. En voor de wortelsloof, het moet wel een jonge plant zijn anders is de loof te taai vind ik.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...