Jump to content

levenvandemoestuin

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by levenvandemoestuin

 1. Melek en Spitskool. Wat leuk dat jullie ook komen op de fruittuin van West. Ik sta zelf met zaden. Brownie komt waarschijnlijk ook. Ik heb er heel veel zin in. Op de website www.reclaimtheseeds.nl staat wat er zo al te doen is. Ruilen van planten, stekken, zaden. Lezingen, kopen van zaden, etc.
 2. Binnenkort is er weer reclaim the seeds. Zie www.reclaimtheseeds.nl Zelf ga ik naar Amsterdam bij de fruittuin van West waar ik sowieso graag kom. 24 februari in BlueCity in Rotterdam - 3-4 maart in de Fruittuin van West in Amsterdam - 10 maart in Leuven Je kunt planten en zaden ruilen, maar ook kopen. Er is veel te doen, dus bekijk hun website.
 3. Ook ik heb genoten. Van alle verhalen en lekkere hapjes. Ook weer het een en ander bijgeleerd. De heerlijke kazen, de pompoenquiche, de soep, gehaktballetjes, zuurdesembrood etc etc... Heerlijk Ik ben direct gaan lezen over de smeerwortel en de kurkuma is vandaag in een pot gezet. Reina je taart was met chocolade ook erg lekker. Fijn te horen dat je weer opknapt. Hier hangt nu een virus. Maar wie weet is dat ook snel van voorbijgaande aard. We hopen volgend seizoen te kamperen in Friesland. Wie weet dat we ons dan een stukje laten roeien. Dus ingaan op je aanbod Jan. Tzt. neem ik wel contact op. Melek, nogmaals bedankt voor je goede verzorging van alles. Super.
 4. Hallo Allemaal Straks zien we elkaar in Landsmeer. Maar hier vast een bericht. Ik ben benaderd door de fruittuin van west in Amsterdam om het volgende Reclaim the seed, een grootte beurs van allemaal particulieren zadenvermeerderaars, komt naar de fruittuin van west op 3 en 4 maart. met lezingen etc etc . Ik ga daar ook staan. Ik vertelde dat we vanmiddag een bijeenkomst hebben via een moestuinforum in Landsmeer. Hierop kreeg ik de reactie of jullie het ook leuk vinden om daar te gaan staan. Dan kun je contact opnemen met Wil Sturkenboom tel; 0612322396 http://fruittuinvanwest.nl/ https://www.reclaimtheseeds.nl/ De oerbasis van de beurs is dat je ruilt met collega's zaden. Verdere informatie moet ik zelf nog ontvangen Tot straks
 5. Oh ik zie het al. 12.30 uur Het kan zijn dat ik iets later kom Tot morgen
 6. Hallo Ik kom ook weer. Lijkt me weer helemaal gezellig. Ik neem allerlei soorten zaden mee. Hoe laat begint het? Groetjes.
 7. Hallo Mellie en Wouter Bij deze heb ik me met alle plezier aangemeld. Allereerst bedankt voor jullie gezellige, gastvrije dag. Zeker voor herhaling vatbaar. Het eind van het seizoen lijkt mij een goed idee. Mellie: Het plantje met de roze kern is boomspinazie. Jonge blaadjes door de salade. Blaadjes zijn verder te eten als spinazie. Het wordt wel een flinke struik. Tevens de ingrediƫnten van de overheerlijke blokjes chocolade. 1 blikje gecondenseerde melk (friese vlag) 350 gram pure chocolade. (wat je lekker vindt) zakje gedroogd fruit (of noten of iets anders. Zelfs pepernoten) Wie had dit ook alweer gemaakt? Brownie en ik gaan tevens een keer naar het landje van de boer. (zondag middag of woensdag ochtend)
×
×
 • Create New...