Jump to content

Baardje

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Roosendaal
 • OCCUPATION
  Particulier beveiligingsmedewerker.
 1. Dankjewel allen! Jaa al vroeg grondbezitter so to speak! Maarja, hard voor weinig en nooit chagerijnig zeg ik altijd maar
 2. Okee, Voor wat ik al zij. 750,- vind ik een mooie prijs voor wat er geleverd is. Zeker als het materiaal ook verzorgd is door de stratenmaker. Ookal zijn dit de kosten niet natuurlijk. Overigens weet ik uit ervaring dat dit handgebakken klinkers zijn en daar kan je prachtig werk mee maken. Maar dan wel zoals al eerder aangegeven met de hand gestraat.
 3. Hee thanks! Ja ik zit boordevol wilde plannen en ideetjes die ik wil gaan proberen.. Alleen zit ik nu midden in de verbouwing van me huis dus moet het helaas eventjes op zich wachten!
 4. Gaat helemaal goedkomen dus! Ik ga namelijk ' 2 verdiepingen' in de kas bouwen. Door middel van potten wil ik dan inderdaad voorzaaien. Dan kan het vrouwke op haar verdieping lekker kruiden kweken! Ik zal nog wel een ontwerp plaatsen waar ik aan zat te denken!
 5. Jaa ga ik ook doen, wellicht geen grote hoor! maar een kleintje want ik heb niet echt super veel ruimte daarvoor! Zelfbouw met hout en Plexiglas lijkt me opzich wel goed toch? Lekker kruiden in te doen lijkt me?
 6. Heee! Google Sketchup Make. Ik Gebruik het zelf ook om mijn meubeldesigns te maken.. Heb mijn bakken ook zelf ontwikkeld, nu na de verbouwing nog in elkaar knallen en volgend seizoen vol goede moed beginnen met de echte Moestuin!
 7. 750 euro voor 50 M2 met ik neem aan ook zelf zand regelen etc? Ik zeg, voor die prijs een mooi werk. Maar dat is mijn mening.
 8. Hi hi! Zoals het topic al zegt, stel ik mijzelf alvast eventjes voor! Baardje is de naam, of nouja. Eigenlijk Lennard maar tegenwoordig word ik Baardje genoemt door de vrienden en ben 22 jaar jong! Ik rij graag motor en wandel graag met mijn mechel, Kaya. Ik ben recentelijk mijzelf aan het verdiepen in het fenomeen: Square Foot Gardening omdat ik een eigen stekkie heb gekocht en ik dus zelf bepaal wat er met de ruimte gebeurd! Tips zijn dus altijd welkom Op het moment heb ik Radijsjes, Pluksla en Spinazie geplant. Gewoon eigenlijk voor de lol (we zitten nog in de verbouwing..) Uiteindelijk wil ik (en mijn vrouwke) onze groenten zelf zoveel mogelijk verbouwen. Tevens ga ik mij verdiepen in Oesterzwammen op Koffiedik. Omdat ik toch veel koffie drink.. Wederom, alle tips zijn welkom!
×
×
 • Create New...