Jump to content

gejast

Members
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Amersfoort
 1. Ik hoop maar dat de envelop weer snel ongedeerd boven het maaiveld komt! Al die zaadjes en al het werk dat er in zit...
 2. Lionne? Wat is je adres, de envelop ligt voor je klaar. Rabarber is de volgende op de lijst..... Na een pb gaat ie op de bus.
 3. Lionne, Graag reageren op pb. De envelop ligt klaar en wacht op adressering.
 4. De flop lag vanavond op me te wachten. Dank je wel cupcakeje en hopelijk een snel herstel!
 5. Fijn dat het weer wat beter gaat met je. Had je die ellendige griep? Ik laat weten wanneer de flop er is.
 6. Ik vermoed dat cupcakeje nog in de lappenmand zit, nog geen bericht dat envelop no. 1 weer onderweg is... spoedige beterschap cupcakeje!
 7. Beterschap! Ik zat al uit te kijken, dank voor het bericht, weet ik dat ik nog even geduld moet hebben[emoji4]
 8. Ik had al spijt dat ik geen foto had gemaakt van mijn tafel vol met zaadzakjes uit de envelop. Zo veel verscheidenheid van allerlei mensen die hun spullen willen delen. Nu stel ik me de hoeveelheid voor die uit 2 enveloppen komt.... Wat een rijkdom en mogelijkheden levert dat op! [emoji4] en keuzestress[emoji848][emoji848][emoji848]. Zal ik..... kom ik daar aan toe....of die....heb ik daar nog ruimte voor....hmmm...die ken ik nog niet.... neem ik de bonen uit envelop 1, of die andere toch maar....bij elke stok andere bonen misschien.... (ik ben fan van stokbonen) en rankende pompoenen op klimrekken,..... en courgettes....... zijn daar nog leuke variaties die ik nog niet ken?.... Al die roepende zaadjes uit 2 enveloppen: neem mij, alsjeblieft. ..Ik zal je belonen...Ik heb de mooiste bloemen....de beste smaak...nog even en ik ben uitgedoofd. ..probeer het met mij....alsjeblieft?? En al die treurende versmade zaadjes. ...mag ik al?....Ik maak zulke mooie vruchten. ....ah, weer niet, nog een keer op reis....welke zaadjes worden vermist....weer nieuwe reisgenoten.... En dan al die moestuinen, vol planten van ruimhartig geschonken zaden. Eindelijk in het zonlicht! Af en toe een buitje regen, een vlaag wind, en groeien maar.... Dat ze uiteindelijk op het bord mogen belanden, in volle glorie! Mijn fantasie sloeg even op hol bij het bericht over 2 enveloppen. Veel keuzeplezier!
 9. gejast

  Markus

  Dag Markus, Welkom. Wanneer je op you tube zoekt op 'moestuin' kun je veel leerzame filmpjes bekijken. Veel plezier toewenst!
 10. Ohhhhh! Dat is niet sympathiek! Envelop 2 hoort in elk geval flink gevuld te zijn. Er is veel leuks te vinden, niet van lidl, aldi of ah. Ik heb geen artisjok gezien, wel kardoen, die is minstens zo mooi! Ik heb nog meer zaden over, maar had geen tijd meer, en het pakket werd al een beetje bol, dan past het niet meer door de brievenbus. Cupcakeje, is het al bezorgd?
 11. Envelop 2 is aangekomen. Er zijn zo te zien leuke aanvullingen gedaan! Dank jullie wel, Niika, rabarber, Lionne. Ik ga snel verder kijken @cupcakeje wil je me je adresgegevens sturen?
 12. En nu 1 met foto: winterpostelein. Aardappels (frieslanders) en postelein uit eigen tuin. Ui en knoflook fruiten, champignons erbij, even laten garen. Zachte geitenkaas erbij, peper en zout naar smaak. In grote wok de grof gesneden postelein kort aanzetten, champignon mengsel erbij. Garneren met lekkere tomaatjes.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.