Jump to content

Aggravath

Members
 • Posts

  26
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Born
 1. Bedankt voor je reactie! Dan ga ik maar eens eieren eten als een malle zodat ik wat schalen heb. Misschien een domme vraag,, kan ik de eierschalen (of mestkorrels) gewoon rondom de planten gooien of moet ik het wat inharken zodat het een cm of 2 de grond in gaat? Dit is mijn eerste jaar als beginnende groentenman en heb nog veel te leren, vandaar dat ik gewoon (ook domme) vragen stel. Hartstikke bedankt alvast!
 2. Mijn balkontomaten gaan goed denk ik zo. Tips? Ik heb hier niets aan "gesnoeid" Alle tips welkom!
 3. Korte vraag: Iemand enig idee hoe ik er voor zorg dat mijn amarylis recht groeit? Een stokje kan niet door de bol.. Bedankt alvast!
 4. Het is de Maja. Sorry haha
 5. Het is de: Solanum Lycopersicum.
 6. Bedankt voor de reactie! ik ga er mee aan de slag!
 7. Aggravath

  Balkontomaat

  De balkontomaat plantjes groeien erg snel. Mogen ze al de grond in buiten of kan ik het beste nog wachten? Wanneer kan ik het beste beginnen met 'snoeien'?
 8. Bedankt voor de uitgebreide reactie! Ik denk dat de "kringen" dan inderdaad van de kat van de buren is. Zal wat kat vriendelijks bedenken om de zijde naar de buren te blokeren voor hem, misschien blijft ie weg De ondergrond van een flink oppervlakte was gewoon zamd, soort van strandzand zelfs. Zonder kennis gewoon erover gelegd, dat kon volgens een vriend van mij Ik ga aan de slag met de mest wat jij aanbeveelt. Beter een goede investering dan 20 nutteloze en uiteindelijk misschien wel meer te hebben uitgegeven. Nogmaals bedankt voor de reacties!
 9. Ik heb vorig jaar grasmatten gelegd in de tuin. Nu zijn er een aantal plekken wat lijkt op droogte.. het gras is daar ook niet zo vol als op andere plekken. Ik ben gister begonnen met een gieter te vullen met water en koemestkorrels, dat laat ik helemaal weken tot de mest vermengd is met het water, dat giet ik dan over het gras. Verder vermaal ik geregeld eierschalen in de vijzel, ook daat strooi ik over het gras in de hoop de grond te verbeteren. Kan iemand mij aan de hand van de volgende foto's vertellen wat er met mijn gras of grond aan de hand is? Ik heb het nog niet gemaaid, het groeit gewoon amper op die "droge" plekken. Is het goed om bij te mesten via de gieter en water? Ik heb het idee dat het dan ditecter gaat ipv korrels op het gras te gooien en nat maken.
 10. Bedankt! Met dieper in nieuw potgrond, bedoel je dan dieper tot en met de eerste kleine blaadjes of mogen zelfs die onder de grond? Sorry ik ben echt een leek en wil eigenlijk dit eerste jaar al een leuke oogst krijgen!
 11. Kan iemand mij vertellen wat die grijs/wittige is? Is het schimmel? Moet ik er iets aan doen of kan het geen kwaad? Het zit bij de tomatenplantjes (solanum lycopersicum)
 12. Dankjewel!! Nu kunnen we eindelijk de plant de juiste verzorging bieden
 13. Ik heb vorig jaar op de paasmarkt in Born deze plant gekocht. Helaas ben ik toen vergeten te vragen naar de naam van de plant Kan iemand mij vertellen hoe deze schoonheid heet? Bij voorbaat dank!
 14. Dankjullie wel! Maandag even naar de Action.. mijn p7 en p9 bakjes zijn op
 15. Bedankt! Ik ga mij eens inlezen over "dieven"
×
×
 • Create New...