Geplaatst: 23 juni 201510 j Mijn favoriet voor vlak voor het eten Ik neem twee liter eau de vie en giet die in een grote weckpot.Dan neem ik een flinke hand dragon en knip die in kleine takjes in de pot.Van te voren heb ik het kruid gewogen, het was niet meer dan 90 gram.Dit laat ik 4 tot 6 weken in het licht staan, je ziet de drank groener en het kruid bruiner worden.Dan maak ik een suikerstroop van 200 ml water met 270 gram suiker. Dit moet helemaal afkoelen voor het bij de gezeefde dragonlikeur komt.Vind je dit te weinig zoet kan je nog eens een -minder sterke- stroop maken en toevoegen.Als je de likeur in een fles hebt gedaan kan je er nog een takje dragon instoppen.Dit is een supermaagbittertje, heerlijk van smaak en een goede aperatief. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.