maggy Geplaatst: 15 november 2015 Geplaatst: 15 november 2015 hallo iedereen ik heb vandaag pompoensoep gemaakt nu is mn vraag kan je deze in glazen bokalen bewaren zo ja hoe ga ik dan best tewerk op welke temperatuur en hoe lang moet je laten koken Quote
speets Geplaatst: 15 november 2015 Geplaatst: 15 november 2015 Heb je al op http://www.weckenonline.eu/ gekeken? Daar staat onder andere: "U kunt de pompoenensoep ook wecken (geen melk gebruiken) op 90 graden gedurende 30 minuten maar dat wil nog wel eens mislukken.Daardoor is het gemakkelijker om de pompoen is stukjes te snijden, gaar te koken en dan te wecken. Op deze manier kunt u er later altijd nog pompoensoep van maken." Ook hier op het forum is er al veel over geschreven. Gebruik even de zoekfunctie rechtsboven. Quote "Je hebt al heel veel geluk in je leven als je niet te veel pech hebt". Huub Buijssen.
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.