adsoeterboek Geplaatst: 24 februari 2016 Geplaatst: 24 februari 2016 Ik heb nogal een specifieke vraag en weet niet zeker of ik dit op het goede forum plaats. Wij hebben voor ons restaurant een eigen moestuin. Voor deze moestuin ( circa 500m²) + kas ( circa 35m² ) in de omgeving Barneveld zijn wij opzoek naar een enthousiaste tuinierder die onze moestuin wilt beheren tegen uurloon of in ideale situatie exploiteren. Onze ideale zou zijn dat u tegen een zeer gunstige prijs onze grond pacht. Op een aantal producten na, die wij graag standaard zouden willen zien bent u geheel vrij om de tuin in te delen hoe u dat zelf wilt. U mag de producten zelf verkopen, op één voorwaarde. Wij willen eerste optie krijgen op de producten voor een nader overeentekomen gereduceerd percentage. Kortom wij zullen uw grootste afnemer zijn. In overleg is er veel mogelijk, en wij staan open voor ideeen. Onze vorige beheerder kwam met paarse bloemkolen tot blauwe aardappelen. Indien u denkt dat u in dienst ons ook zou kunnen helpen staan we voor de juiste kandidaat ook open. Maar zoals eerder gezegd hebben wij liever een exploitant. Geinteresseerd neem even contact op via de mail: adsoeterboek~at~gmail~punt~com(Moderator: emailadres minder leesbaar gemaakt voor spamrobots. Normaal moet contact via pb gebeuren, dat is in dit geval misschien lastig.) Foto's tuin: Quote
Erny Geplaatst: 24 februari 2016 Geplaatst: 24 februari 2016 Wat een prachtig aanbod. Als ik 10 jaar jonger (en gezonder) zou zijn zou ik er misschien zelfs voor verhuizen. Het lijkt me geweldig om zo, in samenspraak met de kok, allerlei specifieke gewassen te verbouwen voor gebruik in het restaurant (welk restaurant trouwens? ben nu wel nieuwsgierig). Succes met het zoeken naar een geschikte tuinder. Quote
Nadi Geplaatst: 24 februari 2016 Geplaatst: 24 februari 2016 Leuke constructie! Helaas een beetje ver Succes nog! Quote
pippi Geplaatst: 24 februari 2016 Geplaatst: 24 februari 2016 Oh als ik in de buurt woonde... Wat een leuk aanbod! Er zijn zoveel heerlijke groente- en fruitsoorten die door beperkingen qua houdbaarheid of transport nauwelijks te verkrijgen zijn via de gangbare weg, en op deze manier kan je 's ochtends oogsten en 's avonds serveren. En - neem ik aan - alles helemaal bio zonder gif en kunstmatige zooi. Goeie marketingstrategie ook! Ik hoop dat iemand op het forum dit wel ziet zitten, en anders is een oproepje bij volkstuinverenigingen in de buurt wellicht een optie. En misschien ook een idee voor anderen om mee aan de slag te gaan. In je eigen moestuin kan je immers ook zaken 'op bestelling' telen voor een goed restaurant. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.