Ga naar inhoud

Hoe best een lange zwarte rammenas bewaren


Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Hoe kan je best de rest van een lange zwarte rammenas bewaren nadat hij aangesneden is .

 

Na enkele dagen in de keuken is hij niet meer eetbaar , te zacht .

 

Ik neem aan dat ge een lange zwarte rammenas niet in 1 of 2 keer op eet .

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...