Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Heeft iemand wel eens verse champignonsaus ingemaakt?
wel goed... niet goed?
Heb een heel aantal gekregen en wil daar wat meer doen... vandaar

Geplaatst:

Ik maak wel eens champignons in volgens de methode Turkse paprika. Als je in dat topic kijkt, kun je zien hoe of wat. Ik vind het zelf erg lekker.

Edit: je kunt ook een heel stel drogen en dan zo gebruiken in stoofpotten ed of fijnmalen en als bouillon gebruiken.

  • Thanks 1

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...