Lia56 Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Heeft iemand wel eens verse champignonsaus ingemaakt? wel goed... niet goed? Heb een heel aantal gekregen en wil daar wat meer doen... vandaar Quote
Swa Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Inmaken in de zin steriliseren nog niet geprobeerd. In de diepvriezer steken lukt zonder probleem. 1 Quote
Mellie Posted September 2, 2022 Posted September 2, 2022 Ik maak wel eens champignons in volgens de methode Turkse paprika. Als je in dat topic kijkt, kun je zien hoe of wat. Ik vind het zelf erg lekker. Edit: je kunt ook een heel stel drogen en dan zo gebruiken in stoofpotten ed of fijnmalen en als bouillon gebruiken. 1 Quote
Flup Posted September 3, 2022 Posted September 3, 2022 Hangt van de ingredienten af. Als er melk of room in zit, dan kun je die niet inmaken (wecken). Invriezen gaat dan weer wel. 1 Quote
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.