Jump to content

Recommended Posts

Posted

Heeft iemand wel eens verse champignonsaus ingemaakt?
wel goed... niet goed?
Heb een heel aantal gekregen en wil daar wat meer doen... vandaar

Posted

Ik maak wel eens champignons in volgens de methode Turkse paprika. Als je in dat topic kijkt, kun je zien hoe of wat. Ik vind het zelf erg lekker.

Edit: je kunt ook een heel stel drogen en dan zo gebruiken in stoofpotten ed of fijnmalen en als bouillon gebruiken.

  • Thanks 1
Posted

Hangt van de ingredienten af. Als er melk of room in zit, dan kun je die niet inmaken (wecken). Invriezen gaat dan weer wel.

  • Thanks 1

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...