Jump to content
  • entries
    17
  • comments
    45
  • views
    538

Inhaalslag na 2015: de kas


AnneB

16,223 views

 Share

Wat een toeval! Na op 5 februari 2015 mijn laatste seizoensupdate geplaatst te hebben, ga ik op 5 februari 2016 weer verder waar ik gebleven was. Grappig om te zien dat de dingen die ik in februari 2015 op de foto heb gezet, redelijk vergelijkbaar zijn met nu. Alleen de bloembollen zijn veeeel vroeger. En mijn knoflook hoger. (En het lieve grijze krieltje op een van die foto’s is niet meer…)

 

Maar de grootste verandering is toch wel de kas. Ik heb er even op moeten wachten en andere prioriteiten voor moeten laten gaan. Maar: het frame staat!

 

2016-02-05-1424921454684089.41

 

Zoals op de foto te zien is, is het nieuwe (tweedehands) glas inmiddels geleverd. Ik heb er even op moeten wachten, maar heb dan wel een goed(kop)e deal gesloten. Vind ik dan.

Morgen gaan we beginnen met het glas zetten. Ik heb er heel veel zin in maar vind het ook erg spannend. De kas is al gelast, dus als het glas niet past moeten we zelf gaan snijden… brr! Duimen dus!

 

Als alles goed gaat dan zijn we binnen een paar weekenden klaar en dan kan ik echt echt echt beginnen! De indeling is al helemaal uitgetekend, de kas is al gespit, het middenpad is uitgemeten, de zaaitafel staat al klaar…

Ik teer op mijn laatste loodjes geduld, maar de jeukvingers winnen terrein!

 Share

1 Comment


Recommended Comments

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...