Ga naar inhoud

Nagtegael's seizoen

  • updates
    32
  • reacties
    49
  • bezoekers
    7321

Rabarcella (met wodka). Proost


Vanmiddag iets lekkers gemaakt van:

 

500 gram rabarber (eigen tuin)

200 gram suiker

1 vanillestokje

0,75 ltr wodka

 

In een grote weckpot doen. Vooraf rabarber wassen en in stukjes snijden, voeg suiker en opengesneden vanillestokje toe, voeg de wodka toe, weckpot sluiten en goed schudden. Plaats het 3-6 weken op een donkere plek. Schud de weckpot af en toe. Na 3-6 weken zeef je de vloeistof en giet je de likeur terug in de weckpot of fles. Daarna nog 3-6 maanden op een donkere plek bewaren om het na te laten rijpen. Serveer de rabarcella bij voorkeur ijskoud. Gebruik de uitgezeefde rabarberstukjes in een taart, cake of bijv. in yoghurt. Geniet ervan.

Bron: FB pagina "Wecken is hip".

 

 

 

 

 

Linked Image

 

2017040918444649621491763499.jpg

0 reacties


Aanbevolen reacties

Er zijn geen reacties om weer te geven.

Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...