Jump to content

Vastone

Members
 • Content Count

  313
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Capelle aan den IJssel

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heerlijke grote pan tomaten paprika soep gemaakt (laatste tomaten en deel van de laatste paprika uit de kas). Smaakte erg goed, maar veel te veel dus de rest gaat de vriezer in!
 2. Kas leeggehaald en ook de laatste paar boontjes, dus een oogst met "laatste restjes" Hmmm.. krijg met geen mogelijkheid een foto toegevoegd. Volgt dus nog 🤔
 3. Gisteren alle planten uit de kas gehaald, die waren nu echt op (paprika, tomaat, aubergine). En ook buiten geruimd, boontjes en courgette. Vandaag heel veel woekerende braamstruiken langs de waterkant weggehaald.
 4. Nou dat ziet er inderdaad heerlijk uit!
 5. Aubergine in de olie gefrituurd met verse tomatensaus met Turks brood naar tip van @Mellie was heerlijk! En op voordat er een foto van gemaakt kon worden. (Had er aan het eind ook nog wat feta overheen gekruimeld, was een goede combi!
 6. Ik zou ook niet weten hoe je ze van de plant af goed kan laten narijpen. Hier overigens nog geen een rijp, twijfel of ik de pot niet gewoon in de kas ga plaatsen nu in de hoop dat we nog oogst krijgen.
 7. Oeh! Frituren met tomatensaus klinkt als een goed idee! Voordat ze in de olie gaan nog even door bloem halen ofzo? Ze zijn heel romig en iets steviger dan de paarse aubergines (ik oogst ook vrij vroeg om zaadjes te voorkomen).
 8. He bah dat is wel balen (en inderdaad niet echt fris)! Hopelijk heb je ook nog wat ongeschonden kunnen oogsten.
 9. Lekker meloen! Hier een van alles wat oogst, vooral veel aubergines en pepers, dus maar is gaan bedenken wat we daarmee gaan maken.
 10. Najaars schoonmaak in de kas. Bijna alle tomatenplanten geruimd, bij de Paprikas veel blad verwijderd in de hoop dat de Paprikas nog kleuren. De basilicum nog laten staan, die doet het nog erg goed dus dat is genieten! Beetje dubbel gevoel bij de nu wel wat lege kas.. blij met de overvloedige oogst dit jaar, maar jammer dat het seizoen alweer ten einde komt (door drukte de afgelopen tijd ook niks meer voorgezaaid dus denk dat sla in de kas nog de enige poging is die ik durf te wagen met nu pas zaaien.
 11. Dank voor de reacties! Wij gaan eens onderzoeken hoe we er af kunnen komen, dat schijnt een behoorlijke uitdaging te zijn.
 12. Iemand een idee of dit de Japanse duizendknoop is?
 13. Wat een prachtig mooi klein meisje! En een overvloedige oogst zo te zien!
 14. Dat ziet er smakelijk uit! Hier ziet de foto er niet zo smakelijk uit, maar dat was het wel! Zelfgemaakte kapsalon met sla, bieslook en tomaatjes uit de tuin (zou leuk zijn als ik volgend jaar ook aardappels en knoflook uit de tuin zou hebben) en.... eindelijk de zelfgemaakte sambal in gebruik kunnen nemen!
 15. Oh die pompoenen! Zo jaloers 😇 geniet van al dat heerkijks!

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...