Jump to content

Ikbeginbijmezelf

Members
 • Content Count

  110
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Noord-Limburg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nog even een eindsprint misschien, met het mooie weer dat voorspeld is voor komende week? Mijn conclusie tot zover: -het kiempercentage van het zaad valt mij wat tegen -maar wat er kiemt levert vervolgens wel gezonde, makkelijk te stekken planten die een grote opbrengst geven, zowel in volle grond als in bak op het terras (kas heb ik niet) -echter, in de verste verte qua lengte niet in de buurt van de beloofde 30 centimeters, ik ga uitkomen wat boven mijn eerste inzending maar ik denk niet boven de 20 cm. Voor mij is het zeker geen blijvertje, want in mijn keuken worden weinig pepers gebruikt en zelfs 1 plant geeft veel meer pepers dan ik kan verwerken. Hoe gaat het bij de rest?
 2. Ik hoop dat het komende maand nog warm en zonnig wordt, anders zie ik het hier ook niet meer gebeuren.
 3. Dit weer is voor alles en iedereen te warm, niet alleen voor de tomaten ๐Ÿ˜‰
 4. wow @siemen wat is je geheim? Hier zeeeeeeer overvloedige oogst maar alles rond 15/16 cm en inderdaad ook steeds een paar van die opgerolde pepers ertussen. Ik voorzie iedereen van pepers en dan nรณg gaat een deel weg omdat het teveel is, dus wat dat betreft productieve planten (buiten in pot en vollegrond, geen kas).
 5. Ik maakte me ook een beetje zorgen met al die regen maar de blush en de millefleur in ee tuin staan er goed bij, pluk er toch geregeld wat af.
 6. Het ziet er allemaal heerlijk uit wat je ervan gemaakt hebt!
 7. Ja, in de praktijk ga ik de meeste pepers afgeven denk ik want ze zijn te pittig voor dit huishouden met 3 kleine kinderen
 8. Jammer @HuubvG, wat denk je dat nu uiteindelijk het probleem is geweest?
 9. Voor het scorebord om de 0 eraf te halen @HuubvG: 15,5 cm (hierna zal ik alleen nog doorgeven als het de moeite is hahaha) Al heel veel rode pepers geoogst uit de volle grond maar langer dan dit worden ze (nog?) niet.
 10. Hier blijven ze vooralsnog ook niet groter dan een cm of 15. Inmiddels wel al verschillende echt rode. Dat is vroeg, toch?
 11. Ik vind ze niet heel erg heet. Maar ik ben beslist geen kenner
 12. Ik verwacht eigenlijk dat het wel weer goed komt met die planten, ik zou ze zelf in de gaten houden maar niet meteen iets aan doen. Ondertussen hier, zeker niet de langste maar toch al wat kleur te bekennen, voor de nasi. Uit de vollegrond.
 13. Pallets zou ook nog kunnen inderdaad, maar het kunststof compostvat heb ik al een keer van iemand gekregen, dus dan ga ik het daarin gewoon proberen. Ik heb ook weleens al het blad in de borders gegooid, maar daaruit waait het dan toch weg en dat vind ik te slordig voor zo bij huis. ๐Ÿ˜

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...