Jump to content

Ikbeginbijmezelf

Members
 • Posts

  115
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Noord-Limburg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik heb dit jaar mijn aardbeien niet in de volle grond gekweekt maar in verhoogde bakken. Kunnen ze daar in de winter inblijven of moet ik ze overzetten in de volle grond of nog uets anders doen?
 2. Ik weet er niks van. Maar ik vond wel een shop (pepperseeds.ca) waar de Joes long cayenne en de Maries annuum als twee verschillende soorten worden verkocht, en de Joe wordt als "very long" gecategoriseerd terwijl de Marie alleen "long" wordt genoemd. Gezien de resultaten lijkt ons zaad dan meer op de Marie.
 3. Ik wacht nog op degene die ergens in dit topic een keer schreef al pepers groter dan 25 cm te hebben
 4. De laatste week is aangebroken! Ik heb 2 van mijn planten al opgeruimd (begonnen met winterklaar maken), de oogst was zeeeeer overvloedig maar de lengte niet om over naar huis te schrijven. Wat er nog staat (pot op het terras) ziet er nog prachtig uit, nog vol met pepers én bloemen, wat dat betreft doen ze het geweldig! Nog een paar dagen dan ga ik hier de eindstand opmaken. Ben zéér benieuwd of er nog konijnen, euh pepers, uit de hoed worden getoverd die richting de beloofde 30 cm gaan
 5. Nog even een eindsprint misschien, met het mooie weer dat voorspeld is voor komende week? Mijn conclusie tot zover: -het kiempercentage van het zaad valt mij wat tegen -maar wat er kiemt levert vervolgens wel gezonde, makkelijk te stekken planten die een grote opbrengst geven, zowel in volle grond als in bak op het terras (kas heb ik niet) -echter, in de verste verte qua lengte niet in de buurt van de beloofde 30 centimeters, ik ga uitkomen wat boven mijn eerste inzending maar ik denk niet boven de 20 cm. Voor mij is het zeker geen blijvertje, want in mijn keuken worden weinig pepers gebruikt en zelfs 1 plant geeft veel meer pepers dan ik kan verwerken. Hoe gaat het bij de rest?
 6. Ik hoop dat het komende maand nog warm en zonnig wordt, anders zie ik het hier ook niet meer gebeuren.
 7. Dit weer is voor alles en iedereen te warm, niet alleen voor de tomaten 😉
 8. wow @siemen wat is je geheim? Hier zeeeeeeer overvloedige oogst maar alles rond 15/16 cm en inderdaad ook steeds een paar van die opgerolde pepers ertussen. Ik voorzie iedereen van pepers en dan nóg gaat een deel weg omdat het teveel is, dus wat dat betreft productieve planten (buiten in pot en vollegrond, geen kas).
 9. Ik maakte me ook een beetje zorgen met al die regen maar de blush en de millefleur in ee tuin staan er goed bij, pluk er toch geregeld wat af.
 10. Het ziet er allemaal heerlijk uit wat je ervan gemaakt hebt!
 11. Ja, in de praktijk ga ik de meeste pepers afgeven denk ik want ze zijn te pittig voor dit huishouden met 3 kleine kinderen
 12. Jammer @HuubvG, wat denk je dat nu uiteindelijk het probleem is geweest?
 13. Voor het scorebord om de 0 eraf te halen @HuubvG: 15,5 cm (hierna zal ik alleen nog doorgeven als het de moeite is hahaha) Al heel veel rode pepers geoogst uit de volle grond maar langer dan dit worden ze (nog?) niet.
×
×
 • Create New...