Jump to content

Ğřěěň

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit is nu het derde jaar nadat ik mijn Issai hebt aangeplant, maar helaas nog niets. Volgend jaar gaan we verhuizen, misschien toch maar eens stekken en meeverhuizen
 2. Mijn kers is in maart aangekocht, heeft in de lente en zomer niets gedaan. Nu ineens in september gaat hij bloeien. Ook de narcissen komen omhoog in mijn tuin. Dit is vreemd gedrag toch? Ik kan mij voorstellen dat je de bloei niet moet stimuleren, gezien de winter eraan komt. Moet ik de bloemen 'killen'?
 3. Ik wilde jullie even laten zien hoe mooi de boom hersteld is. Bedankt voor jullie advies, want ik stond op het punt om de top eraf te snoeien.
 4. Ziet er goed uit! Mijn stek (online gekocht) doet helemaal niets helaas.
 5. Ik heb een soortgelijke vraag. Mijn passiebloem vorig jaar gezaaid, nu groeit het met 5cm per week mijn bamboo raamwerk uit. Vanwege de hechtranken en late tikdstip van het seizoen nog ergens verplanten? Of kan ik hem laten zitten zodat de top gaat hangen en opnieuw laten begeleiden over hetzelfde raamwerk?
 6. Heel erg bedankt tielse, dit is veel handiger dan hoe ik alles loop te verbouwen 😁
 7. Beide bedankt voor jullie reactie. Ik ken de wasknijper techniek niet. Hiervoor zal ik internet even afstruinen. Als jullie aangeven dat het een mooie wond is, dan laat ik het zo. Dankjewel! *bewerkt* De wasknijper techniek kan ik niet terugvinden op internet. Zoektermen vormcorrectie, fruitboom, wasknijpers, groei corrigeren, heeft niets uitgehaald. Iemand tips?
 8. In een poging de hoogste uitlopers met touwen en tentharingen de boom vorm te geven, heeft mijn hond de boel gesaboteerd. Dit betekent dat een van de takken lelijk en diep is afgescheurd. Omdat een lelijke wond vatbaar kan zijn voor schimmels, hierbij de vraag wat te doen? Met ik het boompje snoeien (onthoofden)? Bvd. Patrick Bewerkt: De boom is mooi hersteld na 2,5 maand!
 9. Dankjewel voor je reactie! Dankzij de term 'kliertjes' heb ik verder kunnen zoeken op het internet en heb ik het volgende gevonden: http://norbertkoreman.blogspot.com/2010/05/de-slimme-kersenboom.html Heel erg inventief en mooi bedacht.
 10. Beste leden, Ongeveer 50% van al mijn kersenbladeren heeft aan de basis een puntje 'bloed' aan de basis van het blad. Enig idee of dit normaal is? Soort is onbekend en hij heeft geen bloesem gekregen. Alvast bedankt!
 11. Dankjewel voor de reacties. Ik zal het eens proberen te verwijderen met een mesje ofzo. Kijken of het terugkomt 😃
 12. Goedemorgen, bedankt voor je reactie. Helaas is de foto geüpload met lage resolutie, maar ingezoomd op mijn telefoon lijken het schimmeldraden óp de tak. Ik kan barstvorming niet uitsluiten, gezien ik hier geen kennis van heb 😃
 13. Hi all, De afbeelding zegt denk ik genoeg. Het betreft een Abrikoos. De witte strepen lijkt schimmelvorming. Is dit ernstig? Zo ja, wat is het en hoe (biologisch) te voorkomen/bestrijden? Alvast bedankt!
×
×
 • Create New...