Jump to content

Veensmeisje86

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mijn vriendin zweert bij de vloeibare mest van action.. iemand daar (goede) ervaring mee en ja tekort kan kloppen hij zit al erg lang in die pot met dezelfde grond. De aangegeven 6-8 weken voeding zijn indd allang voorbij. Wel goed opgemerkt daar had ik zelf niet aan gedacht.
 2. Hallo Dit is mijn eerste jaar met een moestuin en heb een pompoenplant waarvan ik me afvraag wanneer de pompoenen komen en zo ja waar ze dan komen. Let op deze plant is slechts een probeersel die ik gratis als stekje heb op mogen halen. Ik had begrepen dat ik in een pot kleine pompoenen kreeg maar tot nu toe lijkt het eerder alsof ie dood gaat. Kan iemand mij hier meer over vertellen ? Komen er nog pompoenen of is hij bijna klaar voor de groen kliko ? Is er nog hoop... ?
 3. Ja ik geef indd elke dag braaf water met me sproeier miss iets te enthousiast hahah ik zal er eens op gaan letten dankjewel voor je reactie
 4. Hallo Ik ben net een paar maanden geleden begonnen met een moestuin en ben nog een beetje aan het proberen enzo.. en vroeg me af is er iemand die weet wat het betekend als je een ongeplande paddestoel in je kweekbak hebt ? Het zijn telkens hele kleine, die op de foto is tot nu toe de grootste.. is het goed of slecht ? Wat betekend het ? Weet niet onder welke term ik dit zou moeten opzoeken op google vandaar hier even mijn vraag de paddestoel zit in een potje met een wortel(zaadje) die net is opgekomen en heb ze ook gezien bij de andijvie(zaadjes) die net opkomen.
 5. Veensmeisje86

  Geen Edouard

  Mag ik zo vrij zijn om te vragen waar die kapjes voor dienen ? Mvg Wendy
 6. Hahah ik had al zo vermoeden dat ze er snel uit moesten.. ik dacht voor eind deze week als ze indd net ietsje sterker zijn, komt goed ☺️
 7. 😄 Helemaal trots ze komen steeds verder op me courgette en andijvie (stokje staat erbij omdat hij ruzie had met de deksel ik wil dat hij recht groeit)
 8. Ik woon in een rijtjeshuis en het idee is een kamer aan de achterkant op het zuiden te gebruiken. Alleen die zit natuurlijk wel tussen 2 muren en licht is dan wel een probleem.. verder hangt er (nog) niks voor de ramen de kamer is leeg en onbewoond. Raam kan gewoon open en ventilator neerzetten met tijdschakelaar zou evt ook kunnen. Ik wil graag het hele jaar door ermee bezig kunnen zijn als zijnde een hobby.. onze tuin is voorlopig nog niet klaar en wil niet volledig afhankelijk zijn van het 'Nederlandse' weer. Daar heb ik best wel een hard hoofd in. Dus ja hoe realiseer ik dat en wat zijn minimale prijzen van lampen. Wil wel graag lampen gebruiken omdat die kamer anders echt te donker is. En moet ik dan wanden creëeren met licht weerkaatsende folie of iets erop en daar de plantjes tussen ? Energie maak ik me niet zo druk om en @rorror De orchidee die je zag is een echte nepperd lol @Jorg Hoezo ongewone vraag ?
 9. Hallo Ik ben Wendy en ben pas een moestuin begonnen, ik hoop dat er hier mensen zijn die mij met mijn vele vragen kunnen en willen helpen de foto's zijn mijn beginnelingen, de grote heb ik als stek gekocht en gisteren over gepot in grotere potten
 10. Hallo Ik woon in een eengezinswoning met mijn vriend alleen en zonder kinderwens en hebben dus 3 mooie kamers over.. nu wil ik graag een binnenhuis moestuin maken door middel van wanden te creëeren in 1 vd kamers en daartussen planten en lampen erboven te hangen.. maar waar moet ik dan precies allemaal rekening mee houden ? Hoe zet ik zoiets het beste op voor niet al te duur ? Welke lampen heb ik nodig van A tot Z en waar kan ik ze het beste halen voor niet al te veel geld.. hoop dat er iemand is met verstand hiervan en bereid is mij te helpen
 11. Hallo Ik ben pas begonnen met een moestuin als echte leek.. nu vroeg ik me af als je pokon bio moestuin grond gebruikt moet of kan je dan nog (extra) voeding toevoegen ? En als je zaadjes opkweekt moet dat dan ook gelijk in moestuingrond of pas als de zaadjes ontkiemd zijn en als het een plantje word ?
×
×
 • Create New...