Jump to content

Moest tuintje

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

161 profile views
  1. Hallo tuinders, Ben mijn 2🖐s broeikas aan het opbouwen. Alle ramen zijn erg vuil, maak ze nat en daarna met scheermesje in houder veeg ik al het vuil eraf. Nu is mijn vraag wat kan ik doen om ze helemaal schoon te maken én te houden. M.a.w wat kan ik in het water doen zodat aanslag zo min mogelijk terug komt. Ben heel benieuwd naar jullie ervaringen. Oh ja, geen chemische trop maar natuurlijke (simpele) middeltjes hebben mijn voorkeur. Groet, Roel
  2. Ga een broeikas in de tuin plaatsen. Kan ik ‘gewoon’ met de bestaande aarde starten om bv tomaten, paprika’s en komkommers te telen of is aardeverbetering noodzakelijk? De aarde is af en toe gebruikt voor bv erwten/ peulen. Hoor graag jullie tips en tops.
  3. Hoi, Heb paar weekjes op marktplaats gezocht en een kas kunnen ophalen voor 0€.( Ja die mensen bestaan ook) zelf alles demonteren (en netjes achterlaten) en thuis weer opbouwen. Je moet wel beetje handig zijn. Het is een aluminium opbouw met glas. Fundering grote stoepbanden. Dus bij beperkte beurs rustig op marktplaats gaan zoeken, Wellicht heb je net zoveel geluk als mij. Gr. Roel.
  4. Beste moestuinders, Alweer paar jaartjes met zus en kennis op moestuin in het dorp aan het hobbyen😋 Nu bij mij thuis kasje aan het zetten. Laten we het een opknappertje noemen 😅 Zo kan ik eindelijk volgend seizoen voorzaaien/poten EN de tomaten/komkommers en paprika’ s in de kas telen. Heb dr zin an.😊 Gr. Roel.

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
  • Create New...