Jump to content

davo1979

Members
 • Posts

  117
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  zuid holland
 1. Vogels, knaagdieren en schildpadden zijn er gek op!
 2. Wie heeft er voor mij een paar stekjes van de golliwoog voor dieren (dus onbespoten)? Uiteraard betaal ik de verzendkosten.
 3. Het leken kikkers maar misschien zijn het padden. Maakt mij niet uit .Ja hoor ze kunnen eruit maar ze gingen door met slapen. Vond het zo zielig en dieren die uit winterrust komen en geen eten krijgen raken vaak verdwaasd en gaan vaak dood (met natuurlijk de kou in gedachte). En dat was nou niet echt de bedoeling. Ik had vorig jaar heel veel padden op het stuk, die sliepen onder de dakpannen die ik had neergelegd. Dik dat ze werden met al die slakken. Was gewoon grappig om elke week even te kijken onder de dakpannen en dan dikker wordende padden te zien.
 4. Wist even niet waar ik het neer moest zetten. Van de week wezen spitten en onder het spitten zijn er dus 2 kikkers opgespit. Die zaten dus op 25 cm ongeveer in de grond. Helemaal lam van het slapen en het ineens een soort gewekt te worden. Ik heb ze dus maar in een emmer gedaan waar onkruid en grond in zat voor de vuilnis. De emmer staat in een open bak met wat hooi erop. Heb ik hier goed aangedaan?
 5. davo1979

  Pinda's

  @kroongj Hoe kom je aan de start pinda's?
 6. Zolang het blad niet oranje of wit is heb je grote kans dat ze nog leven.
 7. Ik las gister ergens dat knoflook een koud frame nodig had van 2 maanden tussen de 0-10 graden. Dit had te maken met de bolontwikkeling. Of het waar is weet ik niet.
 8. Nou bij mij staat de knoflook ook fier in de lucht, maak me er niet zo druk over. Knoflook kan veel hebben.
 9. Nou idd de potjespers ligt hier ook onkruid te groeien.
 10. Wij hebben een watergeul vorig jaar gegraven naar een sloot toe. Inmiddels hebben we hem steviger gemaakt en uitgebreid. Ik moet zeggen het heeft zeker resultaat gehad en de tuinen om ons heen staan zeiknat terwijl die bij ons 80% minder is. Even een oude foto.
 11. Hier heb ik weleens na zitten kijken maar ik vraag me af of dat het nou zo goedkoop is of dat je op dezelfde prijs komt als dat je een foliekas koopt. Hout is hier nou niet zo goedkoop en ik denk dat je wel geinpregneert hout moet hebben anders rot het zo weg door de luchtvochtigheid. Geinpregneert hout is 2x zo duur als normaal hout. Daarnaast moet je die folie kopen en die is ook niet echt goedkoop.
 12. Misschien een tipje: Ik was van de week bij de hema en daar hadden ze spaarlampen. Ik had 2 spaarlampen van 2700k de stuk (18 watt) voor 6 euro zoveel de 2.
 13. Wij zijn de afgelopen dagen de braam aan het snoeien tot helemaal aan de grond. Er is zeker 15 jaar niks meegedaan en wil je niet weten wat voor rotzooi er onder vandaan komt. Inmiddels 5 vuilnisbakken gevuld alleen al met stokjes en ik denk dat er nog een 3 vol komen met de rest van de stokjes.
 14. Heb bij deze verkoper een aantal keer gekocht het afgelopen jaar, met veel plezier: http://stores.ebay.nl/Premier-Seeds-Direct?_trksid=p4340.l2563
×
×
 • Create New...