Jump to content

MartinH

Members
 • Content Count

  486
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Vught
 1. Deze Lidl (Spaanse) knoflook heb ik gepoot op 9 oktober j.l. Ze doen het weer prima. Twee weken geleden nog een aantal gepoot maar die zijn nog niet boven de grond uit gekomen.
 2. Hoi Samantha, Helaas, ze zijn alleen te krijgen voor inwoners van die gemeente. Je moet je legitimeren met een speciale afvalpas die ze in Belgie hebben. Ik heb ook nog deze gevonden, wel een stuk duurder, maar die is dan weer uitverkocht. https://www.zwartgroen.nl/product/compostbak-1300-liter-eco-oh/
 3. Ik kwam deze eitjes tegen op de onderkant van een blad van m'n aardpeer. Heeft iemand een idee waar deze van zijn?? De eitjes hebben een doorsnede van +/- 2mm
 4. MartinH

  Ui gaat bloeien?

  Is de alleen bloemstengel wegknippen geen optie?? Dat heb ik namelijk gedaan. Zal de ui zich dan verder ontwikkelen??
 5. MartinH

  Hallo allemaal

  Wow, dat ziet er netjes uit zeg.... Welkom!!
 6. Weet je toevallig of wij buitenlanders (Nederlanders) dit ook kunnen kopen bij jullie recyclagepark?? Of is het alleen voor de inwoners van het gebied? Ze zijn niet duur, 65 euro voor de eerste bak en 45 euro voor een aanbouw (2e bak).
 7. Ok, dan laat ik ze lekker zo staan. Ze zijn inmiddels tussen de 20 en 30cm hoog.
 8. Mijn aardappels zijn de laatste weken flink gegroeid en vormen nu één mooi groot bos. Alleen.... ben ik vergeten om ze op tijd aan te aarden. Nu zie ik niet meer waar de stelen staan en is aanaarden dus een beetje moeilijk geworden. Wat zal ik doen, ze gewoon laten zoals het is of gewoon een lading grond over het hele perceel(tje) gooien? Kunnen ze daar wel tegen?
 9. Nee het maakt inderdaad niet veel uit welke welke is, ze komen bij elkaar te staan. Vind het alleen leuk om te weten wat het is, maar dan moet ik maar even wachten tot er vruchten aan komen. Zaterdag gaan ze naar buiten.
 10. Een paar weken geleden heb ik bij de Lidl een tray met 6 tomatenplantjes voor 1 euro gekocht. Het zijn 3 soorten: - Super Roma VF - Hellfrucht - St. Pierre Ik heb ze verpot en het zijn nu flinke planten geworden. Alleen weet ik niet welke plant welke soort is. Er zaten geen labels bij, dus.... kunnen jullie aan de plant zien welke type het is???? Voor mij lijken ze enorm veel op elkaar.... Hebben jullie enig idee??? Tomaat 1 Tomaat 2 Tomaat 3 Tomaat 4 Tomaat 5 Tomaat 6
 11. MartinH

  Komkommer 2020

  Ik heb de zaden op wc papier laten kiemen en nu net in een potje gedaan. Ik heb de soorten Delikatess, Konsa, Vorgebirstrauben en Vert petit de Paris...
 12. MartinH

  Tomaten Topic 2020

  Ben blij dat ik ze zaterdag toch niet buiten heb gezet. Komende zaterdag misschien maar het is wel hoog tijd want ze groeien als gekken en ik blijf er maar bloemen uit knijpen.
 13. MartinH

  Tomaten Topic 2020

  Ik zet ze in de volle grond, meng er een 70 liter zak potgrond doorheen.
 14. MartinH

  Tomaten Topic 2020

  Een nieuw beschermhuisje voor m'n tomaten in elkaar gezet. De kippen halen nog even de laatste onkruidjes weg. Nog even het 14daags weerbericht bekijken en als er geen vorst meer wordt verwacht, mogen ze zaterdag naar buiten.
 15. @bassie76 Waarom heb jij rietjes in je potjes gezet??

Over moestuin forum

Op het moestuin forum delen leden ervaringen en tips over het telen van groenten en fruit in de moestuin.

Lees meer over moestuinforum

×
×
 • Create New...