Jump to content

Eva

Members
 • Posts

  2,108
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Friesland
 • OCCUPATION
  tuinkabouter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ik vind de smaak milder. en een beetje een combinatie van alle drie!
 2. van wie zou ik ook al weer ananaskers krijgen? die is niet overgekomen volgend jaar beter! is er nog iemand die wat van mij mist of zijn de bestellingen allemaal goed gegaan....?
 3. in alle twee potjes zat Liatris. deze: http://www.glacialridgegrowers.com/speciesDetail.asp?SpeciesID=87 de twee kluiten met plantjes is mottenkruid deze: http://www.bolster.nl/verbascum+blattaria++mottenkruid_y_+wit+ ik heb in een zakje ook nog een paar héle kleine zaadjes ervan gedaan...
 4. in de tuin vandaag? nou, niks he?!! kl*te sneeuw
 5. tja, de wortelstokken van de lampionplant kreeg ik de grond niet uit...stijfbevroren als de vorst voorbij is kun je me wel een pb sturen, dan stuur ik je de wortelstokken en evt zaadjes wel toe....
 6. doe ze maar lekker diep in de grond, bijna tot het (diep)groene gedeelte. niet uit elkaar planten. de staan graag bij elkaar dit jaar niet van oogsten. over een paar weken gaan ze bloeien en daarna sterven ze langzaam af. volgend jaar zou je eens een stukkie kunnen proberen maar ik zou wachten totdat ze wat uitgebreid zijn.
 7. vogelmuur vind je ook zodra er een beetje warmte is..dat is een van mijn favo's
 8. Graag gedaan...leuk idee dat mijn knolletjes in heel nederland groeien
 9. ik heb de pb wel gehad maar geen foto's gemaakt...dus ik ga alleen kijken!
 10. Doodmoe thuis gekomen na mijn 'rondje nederland'... ik was heel blij met de tevreden gezichten, we hebben leuk geruild! bedankt hiervoor, ik ben erg blij met mijn 'buit' fijn om 'oude bekenden' te zien en nieuwe gezichten te leren kennen. erg jammer dat ik niet even met iedereen een babbeltje heb gehad, het was ook zó druk! volgend jaar weer nieuwe kansen zou ik maar zeggen... het eten was weer bijzonder gevarieerd en ik heb dan ook van alles geproefd. (op de linzensoep na...Sorry!) Het was koud en winderig maar na het sigaretje roken snel weer naar binnen waar de kachel brandde en de geur van Beppe's groentesoep zich verspreidde gaf me toch zeker een warm gevoel! Jorieke en Joep waren weer een uitstekende gastheer/vrouw, geweldig dat wel elk jaar bij jullie de moestuindag mogen houden. Super, bedankt! Joep nog even extra bedanken voor het niet zo geweldige karwijtje dat hij voor me heeft gedaan...Bedankt voor de oogjes en snuit Joep!
 11. waarom wonen jullie zo ver bij mij vandaan! ik had wel eventjes willen proeven!
 12. uitstekend zelfs....komt voor de bakker...euh, voor Piroska! oant moarn!
 13. neeeeeeee, ik kom naar je toe hoor!
 14. nou mooi is dat! wil je me zó graag in Fr hebben? nou, dat moet dan maar.... dit jaar écht hoor!
 15. ik ben net klaar met het maken van een groooooote pan met gevulde groentensoep....helemaal zoals Beppe het maakte!
×
×
 • Create New...