Jump to content

jenn90

Members
 • Posts

  79
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Amersfoort
 1. Geen idee of het hier goed staat maar dan hoor ik het wel. Ik ben vast aan het inventariseren voor komend voorjaar wat voor nieuwe zaadjes ik graag wil. Nu ben ik op zoek naar verschillende sites met leuke zaden (speciale zaden vergeten groentes aparte dingen etc.) Dus brand los wie een leuke site weet waar je zaden kunt bestellen (ik heb google al geraadpleegd maar ik heb nog niet de website gevonden)
 2. Het lijkt mij ook leuk om de enveloppen te ruilen
 3. Envelop is binnen en ik heb alles uitgezocht maadag gaat.hij op de post naar de volgende.
 4. Oeh bijna aan de beurt ben erg benieuwd
 5. Ik heb courgette geprobeerd rauw in de vriezer nou het werd helemaal snot toen het ontdooid was Dus dan heb ik toch iets verkeerd gedaan? Rode peper gaat volgens mij ook wel goed in de vriezer
 6. Vandaag bij de aldi 2 "sierplantjes" gekocht natuurlijk stond er niet bij hoe de plantjes heten en al helemaal niet of ze eetbaar zouden zijn (ik vond ze er gewoon leuk uitzien haha) Het ene plantje lijkt op een peper achtige plant de pepertjes worden (wat ik zo zie) uiteindelijk rood en beginnen met geel. Het andere plantje zitten een soort appeltjes aan die oranje/rood worden. Na wat gegoogled te hebben zou die appelachtige het oranjeboompje zijn dus zeer giftig en het peperplantje een sierpeper en eetbaar zijn. Wie o wie is ook bij de aldi geweest en weet zeker welke plantjes het zijn? Mocht het nodig zijn kan ik wat foto's plaatsen hoe ze eruit zien.
 7. Ik wil ook zeker wat dingen gaan uitproberen met mijn goudsbloem, nu nog een vraag maakt het uit wanneer je de bloem plukt? (ik bedoel niet moment van de dag maar wanneer hij is gaan bloeien.) Bijv. hij is maandag gaan bloeien kun je hem dan over een week nog plukken?
 8. jenn90

  Pinda's

  Nou bij mij is nog geen een pinda ontkiemd heb een duur zakje vogelpinda's gekocht en heel het netje niks grrrrr
 9. Wie o wie weet deze naam van deze plant/struik, we hebben zelf deze plant gehad in de tuin niet weg te krijgen erg sterk (je snoeit hem erg kort terug en groeit weer mooi terug) Hij heeft dunne stengels kartelvormige bladeren en een beetje bolvormige gele bloemen. Hieronder een foto we willen de plant namelijk graag weer in onze tuin en zonder naam kom je niet ver..
 10. jenn90

  Stevia

  Ik denk het wel dat ik snap wat je bedoelt. Het volume is anders dan suiker Je zal zeg (10 gram stevia staat gelijk aan 30 gram suiker) Bedoel je dat?
 11. jenn90

  Thee

  Aah oke weer wat geleerd
×
×
 • Create New...