Jump to content

Essie28

Members
 • Posts

  186
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Zuid- Holland
 1. Kom je toevallig wel eens in zuid-Holland? Ik zou zo graag eens kweeperengelei willen maken. Ik heb alleen geen stoofperenboom helaas.
 2. Zit hier ook een kraantje op en hoe zit dat met garantie? Er zijn zoveel verschillende soorten weck ketels en ik heb 0% ervaring dus vind het erg lastig te kiezen.
 3. Ja toen ik dit stuurde dacht ik al wel dat ik zo'n antwoord zou krijgen maar ja ik dacht ik probeer het toch. Vaak krijg ik dan ook nog wel eens een goede tip waar ze goedkoop te koop zijn.
 4. Voor het maken van verhoogde bedden in onze moestuin zijn we op zoek naar houten planken. En voor de koude kas zijn we op zoek naar ruiten. Heeft iemand nog iets liggen wat we mogen hebben/overnemen?
 5. Dat is een goede vraag Jorieke! Ik denk de zaadjes biologische aangezien mijn grond ook nog niet 100% biologisch is.
 6. Ik ben op zoek naar biologische citroentijm. Zaadjes of plantje. Weet iemand hoe ik hier aan kan komen?
 7. Lekker! Welk recept heb je voor de chutney gebruikt?
 8. Wat voor eentje en heb je er misschien een foto van?
 9. Ik dacht hier wel eens ergens een link te hebben gezien naar websites voor kassen. Ik kan hem alleen niet meer vinden. We willen een kas gaan kopen voor de tuin van ongeveer 3 bij 2 en dan minstens 2 meter 5 hoog(moet nog even goed opmeten) maar aangezien we de moestuin net hebben, hebben we al genoeg uitgavens. Weten jullie een website waar je goede betaalbare kassen kunt kan kopen.
 10. Ja ophoging inderdaad. We moeten wat bomen en struiken en gras verwijderen. Maar ik wil ook gewoon wat verse grond. Ik weet niet wat de man voor ons erin gegooid heeft. Was een man van 80/85. Ik vond wel iets van ecostyle, daar ben ik wel blij mee.
×
×
 • Create New...