Jump to content

Schippersvrouw

Members
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  friesland
 1. Ik leg onderin een oude theedoek, daarop stapel ik 2 lagen potten. Gaat prima!
 2. De bedoeling is om ze in partjes te snijden (4en) en dan in de pot 'proppen'. Zonder klokhuis,haha. Ik kijk er nu al naar uit om ze in mijn kelder te hebben staan!
 3. Ik wil binnenkort peren gaan inmaken en dus gaan bestellen. Maar ik weet niet hoeveel 'perengewicht' er in een weckpot gaat (1 liter tulpmodel) . Ik wil toch al gauw 20 à 30 potten gaan inmaken denk ik (is niet alleen voor mijzelf). Hopelijk weet iemand van jullie raad op mijn (luxe) probleem?
 4. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt. Ik houd ook niet van spinnen (in mijn huis), maar ze maken geweldige kunstwerkjes!
 5. De kinderen geholpen met hun tuintjes. Het is. nu een bonte mengeling van rode biet, zonnebloem, sla bloemkool, worteltjes, goudbloemen en een enkele sugarsnap.
 6. Gisteren sla, pluksla en andijvie. Rode, witte spits en bloemkool. (dat laatste ging niet zo makkelijk, dat stukje tuin was een beetje overwoekerd door onkruid )
 7. Ai, dat ziet er lekker uit! Ik ga mijn smoothiemaker maar weer eens afstoffen. Leuke site Inez!
 8. Jahaa, en het is lekker! Meteen ook wat limonade en saus van gemaakt om te proberen. Ik ga volgende week nog een portie plukken
 9. Wat leuk Jorieke! Jammergenoeg woon ik te ver weg , anders had je nu de eerste bestelling binnen.
 10. Schippersvrouw

  Bakken en kas

  Ziet er goed uit!
 11. Ook mijn antwoord is ingestuurd, was het maar alvast 1 mei
 12. Klinkt goed, laat maar horen/zien!
 13. Ja Greetje, je weet het hè: pubers moet je kort houden, anders is er binnen de kortste keren geen houden meer aan
 14. Een rand onder het gewone hek gezet om te voorkomen dat de grond telkens wegloopt. Blijkt na 5 cm de grond nog keihard van de vorst En dat terwijl dat stuk de hele dag al in de zon stond!
 15. @chana. Dit is de melding die ik krijg als ik de site opzoek: Het Zeepmakersforum is sinds 17/11/2012 gesloten. Helaas krijg ik dit ook als ik opgeslagen linkjes probeer te openen. Het is inderdaad erg zonde, er stond zoveel info op! Heb een tijdje zeep gemaakt, maar door drukte is het er een paar jaar bij gebleven. Nu wou ik weer beginnen, krijg je zo'n melding
×
×
 • Create New...