Jump to content

Inez

Members
 • Posts

  226
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • LOCATION
  Bonaire
 • OCCUPATION
  Algemeen medewerker supermarkt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo allen! ik ben een absolute leek op het gebied van champignons/paddenstoelen. Iemand een naam van deze twee, zodat ik weet of ze eetbaar zijn ☺️
 2. De bananen van de boom gehaald! Ze hingen bijna op de grond! Denk zeker een 15/20kg!
 3. Lekker zoet! Gedeeld met manlief, zo van de plant!
 4. Ik moet de tomaatjes echt op tijd oogsten, anders gaan de vogels er mee vandoor! Nu 4 tegelijk!
 5. Wie het kleine niet eerd.... Paksoi geknipt. Omdat het hier zo warm is, schiet ie vrij snel door en maakt ie geen mooie kropjes. Dus plukken we de blaadjes direct. Deze paksoi heb ik aan onze schildpad gegeven
 6. Onze eerste tomaten worden rijp! Van de gevonden plantjes in de tuin. Had wel verwacht dat deze wat groter zouden worden.... Maar de smaak is prima! Gedeeld met manlief, was een ieniemienie hapje En zoals wel vaker, een heerlijke kokosnoot! Goed voor de dorst!
 7. Inez

  Tomaten!

  Hahaha goed idee! Er kan gekampeerd worden in de tuin!
 8. Inez

  Tomaten!

  Hallo Antoinette! De tomaten zullen je uitspatting vast wel vergeven Wij hebben idd een geweldig klimaat voor tomaten, paprika’s, komkommers e.d. Mits ze niet in de volle zon staan. Helaas kunnen wij niet alles zaaien. Er is ook een hoop dat het hier in de warmte niet doet. En onze grond is zo hard, wij kunnen daar niets op verbouwen. Alles gaat bij ons in bakken. Maar wel verhoogd, anders eten de leguanen en hagedissen alles op Ach ja, zo heeft ieder klimaat zijn charmes!
 9. Inez

  Tomaten!

  De tomaten beginnen al flink te groeien! Heb al meerdere trosje Geen idee welke soort dit is. Ze groeiden spontaan tussen de basilicum. Heb een 7 tal plantjes gehouden.
 10. Ruim 500ml kokoswater en flink wat vruchtvlees voor het ontbijt! Dat vult erg goed! De noten komen van onze eigen bomen in de tuin!
 11. Mijn kokosnoten plukker! Oogst voor het ontbijt! Inclusief veel vruchtvlees!
 12. Ik heb een heerlijke kokosnoot geoogst van de palmboom! Er zat veel water in en een dikke rand kokosvlees! Ook hebben we een hele mooie tros bananen hangen! Maar omdat ik geen 40 bananen in een keer op krijg, haal ik tros voor tros eraf en laat deze rijpen in de zon!
 13. Inez

  10 sugar snaps gekiemd

  Ja Ik kan daar zo gelukkig van worden!
×
×
 • Create New...