Jump to content

Sandra

Members
 • Posts

  291
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Personal Information

 • LOCATION
  Friesland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sandra

  Nieuw hier

  Welkom en veel moestuin en lees plezier!
 2. Ik moet me er wel even in verdiepen, als ik jouw berichten lees met afromen dan denk ik al " kak, hoe moet dat allemaal ".
 3. Sandra

  Ook hier

  Welkom hier en veel moestuin plezier!
 4. Telt voorbereidingen van de grond om daar morgen champignons in te doen ook mee , Dat is het eerste wat ik dit jaar heb gedaan voor de tuin aan voorbereiden/ zaaien en straks planten..
 5. Het leek me zo leuk kaas en boter maken, maar het komt zo nauw met alles en dat werkt bij mij niet goed dus ik geniet gewoon mee via dit topic, daarbij heb ik ook geen geschikte plek in huis om ze te bewaren...
 6. Haha ik ben inmiddels 6 aanmelding/ registraties verder bij een aantal site dankzij dit topic... Ik ga eens rustig kijken wat nog te zaaien is in februari..
 7. Sandra

  weer terug

  Danke, ben nog druk aan het bij lezen met alles
 8. Sandra

  weer terug

  Dat doet het zeker! Dank je wel [emoji4]
 9. Sandra

  weer terug

  Hi, Ik was even van de radar af, beste tijd eigenlijk wel. Drukte, ziektes, familie verliezen en uitbreidingen... Planten die niet wouden, groentes die geen zin meer hadden, rovers die alles opvraten en oh ja ik zelf zat ook niet helemaal lekker in het velletje... Maar inmiddels na alle lief en leed, het negatieve velletje weer uitgedaan en terug in het velletje wat wil leren en leuke dingen wil beleven en niet altijd beren op de weg wil zien . En dus ook weer bij vlagen terug op het forum. Verwacht geen dagelijkse bedragen want naast mijn honden, kippen en vogels, oh en partner werk ik ook nog een best aantal uurtjes onregelmatig. Maar we hebben wel weer zin om zelf weer te zaaien in de potten en in de kas, tuinontwerp te maken en nog wat ideetjes. Ik ben een makkelijke moestuiner, ik weet nog steeds niets maar klungel lekker aan. Soms lukt dat heel goed en soms ook niet maar ach dat maakt het juist leuk...Toch wil ik dit jaar met zaaien beginnen om het van scratch af aan te doen. Ik heb nog een heel jaar om daar over na te denken, zal wel wat plantjes en groentes die al voor gezaaid zijn halen om daar mee verder te stoeien.. Nah tot zover eerst maar even..
 10. Oh zijn dit slaapzakken voor katten of honden? Die zijn echt te leuk!!
 11. Spuit elf gaat een jaar na dato ook reageren. , wat voor een heb je? Je kunt hem nl in stellen qua gevoeligheid en ook qua afstand de meeste dan.
 12. Sandra

  Zieke kip

  Waar heb je de kippen eigenlijk vandaan? Klinkt namelijk als een bacterie in combinatie met schimmel....wat voer je ze oa? En krijgen ze ook grit?
 13. Ben eigenlijk wel benieuwd naar een nieuwe foto van de haan?
 14. Nee maar dat is ook logisch Bit eenmaal drager van het virus dan zit je er ook voor altijd aan vast want daar kom je niet meer van af! Maar ik mis bijvoorbeeld het zuur in mijn lichaam en door de lysine te slikken krijg ik iets meer weerstand tegen het uitbreken van de koortslip.
×
×
 • Create New...